Újra közösségi programot tartott a Tungsram Nyugdíjas Klub

facebook megosztás

A Covid-időszak miatti hosszú kényszerszünet után újra ismét programot szerveztek a fényforrásgyár nyugdíjasai. A mai összejövetel a kikapcsolódásról és a jóízű beszélgetésekről szólt.

A klub hölgy tagjai – dacolva az időjárás-előrejelzésekkel – már reggel elfoglalták helyüket a Tungsram Sporttelepen, és nekiálltak a készülődésnek, hiszen a programból nem maradhatott ki a közös főzés és egymás megvendégelése. A többéves kihagyás után nagy örömmel vették a tagok a kezdeményezést.

– Hát ez a klub már majdnem 40 éves, nagyon-nagyon szerettük. Tegnap volt az első foglalkozásunk három év után. És olyan öröm ért, sokan eljöttek. Mindenki mondta már, hogy Ica, de jó, hogy lesz, találkozunk megint, beszélgetünk. Sok köztünk az idős, aki egyedül van, nekik is jó a társaság kéthetente legalább – nyilatkozta Balogh Lászlóné, a Tungsram Nyugdíjasklub vezetője.

A nyugdíjasok találkozóját a vállalat vezetése és a szakszervezet is támogatta.

– Tudjuk nagyon jól, hogy milyen helyzetben van most a Tungsram, ennek ellenére mi nagyon örültünk, hogy a nyugdíjasaink újra aktivizálták magukat, és természetesen a sporttelepünket a rendelkezésükre bocsájtjuk. A Tungsram klubbot, ami a gyár bejárata mellett van, ugyanúgy heti szinten használhatják. Bízom benne, hogy még nagyon sokáig – fogalmazott Kupó Csaba, a Nagykanizsai Fényforrásgyár Demokratikus Szakszervezetének elnöke.

A sporttelep a nyugdíjasklub mai összejövetelét követően nem sokáig marad üres, szombaton ugyanis a Tungsram Nyugdíjas Dalkör tartja ott jubileumi kórustalálkozóját. Újra

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.