Változatos programmal várja a színházkedvelőket a 2022/23-as évadban is a KKK

facebook megosztás

A nézők egyebek mellett musicalklasszikust, thrillert és a drámairodalom egyik etalonját tekinthetik meg a HSMK színpadán.  

Idén is három bérlettípusból válogathatnak az érdeklődők. A Kanizsai Kulturális Központnál igyekeztek úgy összeállítani az előadásokat, hogy azok a bérlettulajdonosok igényeit kiszolgálják, és a kínálat egy széles spektrumon mozogjon.

– Három-három remek előadást kínálunk az érdeklődő közönség számára. Az előadások összeállításánál arra törekedtünk, hogy minden műfajban, - tehát a színmű, a vígjáték, a krimivígjáték – gondolkodtunk. Úgy ítéljük meg, hogy tényleg egy olyan kínálatot tudunk a nagyérdemű publikumnak ajánlani, amely talán elnyeri a nagyérdemű közönség tetszését is – vélekedett Kovácsné Mikola Mária, a Kanizsai Kulturális Központ igazgatója.

A kínálatban olyan darabok szerepelnek, mint a „Tortúra”, „Az ügynök halála”, „A tanú”, illetve „A padlás”. A publikum többek között Besenczi Árpádot, Gálffi Lászlót, Pápai Erikát és Pikali Gerdát is láthatja a színpadon. Az előadások többségének időpontjait később véglegesítik.

– Három előadást ebben az évben tervezünk, tehát október vége, november és december hónapokban. Mind a három bérletsorozat keretében egy-egy előadást, a plusz két előadást pedig 2023 telén, illetve a kora tavaszi időszakban –  tette hozzá Kovácsné Mikola Mária.

A régi színházbérletek megújítására október 17-e és 19-e között, új bérletet vásárolni pedig október 20-án és 21-én lesz lehetőség.

K.T.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.