Egyre gyakrabban változik a téli divat

facebook megosztás

Az őszi és téli divat évről évre egyre színesebben alakul, de a trendek mellett a minőség, és a vastagság is előnyt jelenthet a ruháknál. Az árak nagymértékben emelkedtek ebben a szférában is, hiszen a külföldről érkező termékeket egyre nagyobb költségekkel szállítják.

Az őszi és téli divat jellegzetessége, hogy egy hétköznapi viselet is eltér egy alkalomhoz illő szettől. A mostani helyzetben a gázár emelkedése miatt, valamit a hűvösebb idő megjelenésével egyre többen a kötött termékeket keresik a ruhaüzletekben, legyen ez poncsó, pulóver vagy bélelt nadrág, amik mindenféle színben és fazonban megtalálhatóak.

– Színben majdnem minden divat, most, ugye régebben az volt a tendencia, hogy a fekete és a barna, ugye ez most jó hír, hogy nem csak ez a két szín divat, hanem a kékek a zöldek, a bézseknek az árnyalata, a pinknek a fuksziának, a lilának, tehát ez a lila a püspök lila  ezek most nagyon nagyon előtérbe kerültek.  És még a tűrkiszes színek. Úgyhogy tényleg a színskálának minden színe megtalálható– árulta el Csányi Csilla a Diva Fashion tulajdonosa.

Az ünnepek közeledtével előtérbe kerülnek az alkalmi ruhák és kiegészítők is, ahol fontos szerepet kap a minőség. Csányi Csilla szerint a nívósabb termékeket még a jelen helyzetben is hajlandóak megfizetni a vásárlók.   

– Tehát egy multinál nem találnak megfelelő minőségű terméket. Nem tudják őket ott úgy kiszolgálni, nem tudnak ott globálisan úgy vásárolni, tehát, hogy szettben, egybe nadrág, felső, kabát esetleg cipő vagy még ugye hozzá kiegészítők, ami az én heppem, mert én nagyon szeretem őket, mert nagyon öltöztetnek. és úgy gondolom, hogy itt a vásárlók megkapják ezt a segítséget, ami szerintem mindenhol elvárható lenne, de itt azért figyelünk a vásárlókra – tette hozzá Csányi Csilla.

Csányi Csilla kitért rá, hogy minden korosztály szeretne csinosan és melegen öltözni ezekben a hónapokban is, a téli ruhák választéka pedig folyamatosan növekszik az üzletekben, webáruházakban. 

K.B.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)
 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.