Sokan voltak kíváncsiak az Adventi Forgatag első műsoraira az Erzsébet téren

facebook megosztás

 

Táncos előadásokat, tűzzsonglőrködést, karácsonyi dallamokat, valamint rock and roll koncertet hallhattak és láthattak az érdeklődők. Január 1-ig minden pénteken és szombaton színes programok várják a látogatókat. Mint arról már beszámoltunk: a fellépők mind ingyen, felajánlásként vállalták a produkciójuk bemutatását.

Jelentős forgalom volt tapasztalható az árusoknál, kígyóztak a sorok a vásáros faházak előtt. Dödölle, pattogatott kukorica és forró csoki illata lepte el a teret. A város karácsonyfáját sokan fotón is megörökítették. 17 órától kezdődtek a szórakoztató műsorok. Hadi Róbert 25 éve zsonglőrködik, bohóc műsora mellett tűzzsonglőr-produkciójával járják az országot párjával, Bettivel.

– A mai produkciót nem nevezzük tűzzsonglőr shownak, amit csinálunk, hanem inkább előadásnak vagy bemutatónak, hogy az emberek ne féljenek a tűztől, bennünket az motivál, hogy a tüzet meg lehet szelídíteni, a barátunk, ősidők óta, és ezt a kis produkciót fáklyából, angyalszárnyból és hosszú botból állítottuk össze – árulta el Hadi Róbert tűzzsonglőr.

Felde István már ötödik éve vesz részt a nagykanizsai adventi forgatagon, faházikójában forrócsoki, forró alma-álom, forralt bor és különleges szeszes italok is megtalálhatóak.

– Agárdi pálinkával és Stari sörrel foglalkozok, jelen pillanatban nagyon örülünk annak, hogy létrejöhetett ez az advent itt Nagykanizsán, köszönjük szépen a támogatóknak, a vállalkozóknak minden adományt és a jelenlegi árusoknak, ami munkát beletettek – árulta el Felde István vállalkozó.

Bakonyi Gyula minden érintett hétvégére felajánlotta karácsonyi dallamok című műsorát.

– Az éneklés az kizárólag hobbi, gyerekkorom óta, de nem tanultam tényleg csak hobbiból próbálkozom. Karácsonyi dalokkal készültem, igazán karácsonyi hangulatú dalokkal, remélem, hogy a következő hétvégéken is sikerülni fog – emelte ki Bakonyi Gyula énekes.

A következő hétvégén folytatódnak a műsorok, december 2-án a Fatima Zumba, az Eraklin Táncegyüttes és videódiszkó Shemannel várja a karácsonyra hangoldókat. Szombaton pedig Sári Gábor operettműsora és Misi bácsi videódiszkója szerepel a programok között.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.