Új klubhelyisége van a murakeresztúri futballcsapatnak

facebook megosztás

Átadták Murakeresztúron a  futballöltöző feletti klubtermet. A klubhelyiség mellett kicserélték a tetőt, valamint iroda, új zuhanyzó és mosdó is készült. A munkálatokat TAO-támogatásból és önerőből valósították meg, de a helyiek összefogása is jelentős segítségnek számított.

A Zalaszentiván elleni mérkőzésen kikapott a házigazda csapat, ennek ellenére nem keseredtek el a focisták, hiszen lehetőségük volt az új klubhelyiségük átvételére. Nagy változások történtek az öltöző épületében, hiszen beépítették a teljes tetőteret. A település polgármestere elmondta, a helyi vállalkozók segítsége mindig felbecsülhetetlen és örülnek a közösség szoros összetartásának.

–Későn sikerült megvalósítani, mert nehezen tudtuk feltölteni a támogatási rendszerbe a támogatásokat lehívni, és ezért most tudtuk megvalósítani. A nagyrésze elkészült már június végére, de voltak még ilyen apróbb simítások, radiátorokat kellett felszerelni, és hasonló ilyen kisebb munkálatok. Ezért most az őszi szezon utolsó mérkőzésével terveztük az átadót –nyilatkozta Polgár Róbert, Murakeresztúr polgármestere.

Az egyesület vezetőedzője Visnovics László is nagyon várta már a csapattal együtt, hogy az új klubhelyiség elkészüljön. 

– Ezt már szerintem mindenki várta a csapaton belül, hisz az étkezések a mérkőzés után, szabadba szoktuk megoldani ott a féltető alatt. Tehát ez a klubhelyiség nagyon hiányzott, főleg azóta, hogy az edzőterem elkészült, ugye régen az volt a klubtermünk. És akkor a polgármester úrral is, aki egyben az egyesületünk elnöke is, úgy döntöttünk, hogy a tetőteret beépítjük és ott lesz egy szép klubterem, amint láttátok, szépen el is készült – mondta el stábunknak Visnovics László, a murakeresztúri csapat vezetőedzője.

A murakeresztúri csapat a gárda szurkolóival és az utánpótlás-korosztállyal nagy örömmel vette birtokba a felső szintet, ahol egy agapéval kedveskedtek a megjelent vendégeknek. Az egyesület hosszútávú tervei között szerepel, hogy az idelátogató turistáknak szálláshelyet  biztosítsanak az új épületrészben.

K.B.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.