Közös vacsorával zárták az idényt a kanizsai labdarúgók és szurkolók

facebook megosztás

Évértékelő találkozót tartott az FC Nagykanizsa szurkolói csoportja, a Fenegyerekek. Az összejövetelen a drukkerek mellett a labdarúgóklub több játékosa is részt vett. 

Egy éve rendezte meg először – hagyományteremtő szándékkal – a szurkolói-játékos találkozót a fanclub. A drukkerek az idény valamennyi mérkőzésére elkísérték kedvenceiket és elégedetten értékelték a mögöttünk hagyott fordulókban látott teljesítményt, valamint annak is örülnek, hogy sikerült közvetlen kapcsolatot kialakítani a játékosokkal.

– A játékosokkal a kapcsolat az nagyon fontos számunkra. Talán az utóbbi öt évben a legszerethetőbb csapatunk van, szurkolói szempontból. Körülbelül 15-20-an jártunk mérkőzésekre – mondta el Varga Attila, a Fenegyerekek vezetője. 

A késő estig tartó rendezvény a találkozás és az értékelés jegyében zajlott. A klubot Kovács György, Kretz Bálint, Béli Milán, Szanyi Krisztián, Józsa Ádám, a sérülésből hamarosan visszatérő Bagó Benedek és Varga Dominik képviselte. A keret egyik legfiatalabb tagja szerint csapattársaival a mérkőzések többségén kihozták magukból a maximumot.

– A csapat szempontjából szerintem nagyon jól teljesítettünk, az 1-3 volt a cél. A harmadik hely sikerült, sajnos buktunk olyan meccseket, amiket nem kellett volna, de szerintem nagyon jól sikerült. Egyéni szempontból úgy értékelnék, hogy voltak jó meccseim, voltak rosszabbak. Próbáltam a legjobban teljesíteni. Szerintem rendben volt a csapat – értékelte a szezont Varga Dominik. 

A kanizsai futballcsapat játékosai a decemberi pihenést követően három mérkőzést vívnak a felkészülés jegyében, az első találkozón a Kozármislenyhez látogatnak január 7-én.

K.T.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.