Többször is jól zárkóztak

facebook megosztás

A Tungsram SE NB II-es női kézilabdázói Pázmándon sokáig jól tartották magukat, s vállalható vereséget szenvedtek a dobogóra fellépő házigazdák ellen.

Gárdony-Pázmánd NKK U22 (3.) – Tungsram SE Nagykanizsa (10.) 34-29 (17-12)

NB II Dél-nyugati csoport női kézilabda-mérkőzés, 9. forduló. Pázmánd, 50 néző. Vezette: Ihász, Pápai.

Tungsram SE: Dudora – Kovács B. 1, Balogh B. 1, Szmodics D. 4, Krenner 9/3, Andor 7, Szmodics V. 3. Csere: Tóth V. (kapus), Ács, Csivre V. 4, Kovács D., Szmerk, Hári. Edző: Baranyai Zsolt.

Bár Andor Nina nyitott két lövéssel az elején, az első kanizsai gólt Krenner Fanni jegyezte kanizsai oldalon, s a dél-zalaiak a mérkőzés első perceiben jól is tartották magukat. A 2-3 gólos hazai előny a 20. perctől ugrott meg valamelyest, ugyanakkor a vendégek vissza tudtak jönni „közte háromra”, de az energia talán túlságosan is a zárkózásukra ment el. A második játékrészben egy ideig szintén jól kapaszkodott a Tungsram, sőt, a 45. percben Krenner, valamivel később Szmodics Dóra góljai is azt jelentették, hogy feljöttek két találatnyira ellenfelük mögé a nagykanizsaiak. A bűvös lélektani határon azonban nem tudtak átlendülni, így a dobogóra fellépő hazaiak nagy küzdelemben győzték le Baranyai Zsolt csapatát.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.