2022-ben sem maradhatott el a karosi Csillagvarázs

Ismét megrendezték a Csillagvarázs programsorozatot Zalakaroson. A fürdővárosban az év utolsó öt napján várták fellépők az érdeklődőket a Karos Korzón. 

A programsorozat – amelynek második alkalommal adott otthont korzó – többéves múltra tekint vissza. A fellépők közt jó néhány ismerős névvel találkozhattak a karosiak, ám a szervezők minden évben igyekeznek változtatni a névsoron, hogy a lehető legszínesebb programmal szolgáljanak a kilátogatóknak.

- Mindig igyekszünk újakat behozni, beemelni az egész rendszerbe. Az idei szezonban is kettő új zenei formáció van. Az egyik a Márvány Band, a másik pedig a Four Season, amely korábban nem lépett fel a korzón, a többi már régóta ismerős, akár a mulatós zene, akár a popzene, akár a retródiszkó irányzatából -emelte ki Ódor László a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A résztvevőket kézműves vásárral és egyéb érdekes programokkal is várták a szervezők, a koncertek minden nap 18 órakor kezdődtek.

Az első fellépő a Márvány Band volt, a trió több műfajból állította össze azt a dalcsokrot, amivel a közönség elé állt.  

- Igazából retrót játszunk, mulatóst, kis tánczenét, attól függ, hogy mire van igény. Az első fél órában felmérjük a vendégkörből, hogy mire van igény, és utána ennek tudatában megyünk tovább –  fogalmazott Kalinics Zoltán a Márvány Band tagja.

A Csillagvarázs programsorozatban a Márvány Band műsora mellett Horváth László zenés estje, a 4Season zenekar koncertje és egy slágerparty is várta a szórakozni vágyókat.  

K.T.

(Borítókép: Kanizsa TV)