A Csónakázó-tó körbefutásával zárta az évet a Kanizsai Futóklub

facebook megosztás

A szilveszteri eseményen az egyesület tagjainak többsége részt vett, hogy teljesítse az általuk már megszokott útvonalat.

A december 31-i találkozó hagyománynak mondható a futóknál. A tavat hat éve futják körbe a tagok, és néhány esztendeje úgy döntöttek, hogy a szokásos penzumot az év utolsó napján is teljesítik.

- Korábban, emberemlékezet óta volt szilveszteri futás. Akkor a városban vagy valahol a környéken. Kifejezetten Csótó-kört azt egy 3-4 éve kezdtük el a nyári és az őszi Csótó-körök sikerein felbuzdulva –árulta el Léhart Zoltán a Kanizsai Futóklub  alelnöke.

A háziverseny mellett az év értékelése sem maradt el. Léhart Zoltán elégedett volt azzal, hogy számos programot sikerült megvalósítaniuk 2022-ben, céljuk, hogy ezen az úton tudjanak idén továbbhaladni.

- Ahogyan minden évben szoktam mondani, kiemelkedően jó évet zártunk. Rengeteg eseményünk volt. Minden évszakban csináltunk eseményeket, húsvéthoz, nyári napfordulóhoz kötődően. Éjszakai futás, nappali futás. Igyekeztünk mindenhol megtalálni azt az élményt, ami abban az évszakban rejlik és a jövő évtől is ugyanezt várjuk. Minden évben csinálunk rendszeres közösségi élményeket, de minden évben vannak meglepetések, újítások, hogy azért ne lankadjon el a fegyelem –   tette hozzá Léhart Zoltán.

A Kanizsai Futóklub sportolói 2023-ban is igyekeznek minél több rendezvényen részt venni. A vezetők éppen ezért várják a tagok ötleteit azzal kapcsolatban, hogy milyen kihívásokat teljesítsenek az előttünk álló hónapokban.  

K.T.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.