Így négy rangadó várhat még rájuk

A Nagykanizsai Futsal Club NB II-es együttese a Tolna-Mözs vendége volt és a tabella alsó régiójától elszakadni szándékozó tolnaiak meg is nyerték a mérkőzést.

2F-Bau Tolna-Mözs (10.) – Nagykanizsai Futsal FC (6.) 5-4 (3-3)

NB II Nyugati csoport futsal–mérkőzés, 18. forduló. Vezette: Fehérvári (Aczél, Minda). G.: Ágics (1., 36.), Vadas (13.), Ulbert (19.), Sára (24.), illetve Szőke Á. (8., 18. - az elsőt büntetőből), Fujsz (20.), Novák (21.)

NFC: Szőke R. - Koller, Schuller, Szőke Á., Millei. Csere: Szabó Á. (kapus), Füzesi, Gyurcsányi, Horváth E., Fujsz, Novák, Takács D.

Joggal reménykedhettek a nagykanizsai futsalosok abban, hogy a Tolna-Mözs otthonában, hiszen a tabellán a pontszámaikat tekintve tekintélyes a különbség a két együttes között. Ráadásul a dél-zalaiaknál bemutatkozott a korábbi 132-szeres válogatott Gyurcsányi Zsolt, akivel megpróbálják kiharcolni a felsőházi folytatást. Az NFC számára a fordulatos tolnai találkozón végül nem sikerült a pontszerzés, így az alapszakaszból hátralévő mérkőzések különösen fontosak lesznek számukra, pozíciójuk megtartása apropóján. Ennek ismeretében jövő hétfőn a jelenleg ötödik Mad Dogs Futsal érkezik a Kanizsa Arénába, azt követően Szőke Ádámék utaznak a nyolcadik Dunaújvároshoz, február 27-én a hetedik Tihanyi FC jön a kanizsai gárdához, hogy aztán a mostanság harmadik Haladás II-nél zárják a Nyugati csoport alap felvonását.

P.L.