Jelentős létszámemelkedést hozott az év eleje az egyik kanizsai konditeremben

facebook megosztás

Jelentős létszámemelkedést hozott az év eleje az egyik kanizsai konditeremben. Az újévi fogadalmak kapcsán sokan iktatják be a rendszeres mozgást a hétköznapjaikba, a megkérdezett edzők szerint a többség nyárig ki is tart.

Januárban évek óta többen járnak edzeni, mint decemberben. A szakemberek szerint, akik nem megfelelő segítséggel vagy saját kútfőből szeretnének fejlődni, hamar fel is adják ezt a folyamatot. Belső Péter kiemelte: a rendszeresség és a fokozatosság épp olyan fontos, mint a reális célok kitűzése.

– Igazából, mint minden évben, ugyanúgy, így az év elején megnövekszik a látogatóknak száma. Részben biztos a fogadalmak miatt, azt tapasztaljuk, hogy nagy részük megmarad az év első felében, legalább a nyárig – nyilatkozta Belső Péter, a Metroflex Nagykanizsa tulajdonosa.

9 személyi edzővel és sok szolgáltatással várják a mozogni vágyókat ebben a teremben. Azok számára, akik nagy fogadkozás után érkeznének, fontos lehet a megfelelő útmutatás.

–Alapvetően irányokat bárkinek adunk, akik kívülről bejön és segítséget kér tőlünk, de mondjuk egy személyi edzés keretében tudunk egy olyan komplexebb tervet, segítséget adni valakinek, amivel majd hosszabb távon tud majd fejlődni és haladni is – árulta el Horváth Gergő, a Metroflex Nagykanizsa üzletvezetője.

A korábbinál némileg mélyebben a pénztárcájukba kell nyúlni azoknak, akik 2023 januárjában vágnak neki az új életformának. A zöldség- és húsárak emelkedése mellett az edzőtermeknek is drágítani kellett, Kanizsán átlagosan 15 százalékkal kerül többe egy bérlet, mint pár hónappal ezelőtt.

K.B.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.