Jó sorozatban

facebook megosztás

Idegenben is nyert a Nagykanizsai Futsal Club együttese, így tovább szilárdította helyét a hatodik pozíciójában az NB II Nyugati csoportjában a kanizsai együttes.

Kisép Futsal Szigetszentmiklós (11.) – Nagykanizsai Futsal Club (6.) 2-3 (1-1)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, 16. forduló. Szigetszentmiklós, 50 néző. Vezette: Deme R. (tamási, Antal M.). G.: Nagy R. (4.), Tősér (28.), illetve Millei (9., 40.), Novák (33.)

NFC: Szőke R. - Kollár, Schuller, Szőke Á., Millei. Csere: Szabó Á. (kapus), Füzesi, Horváth E., Fujsz R., Novák, Szakmeiszter J.

Azért is volt fontos a találkozó a kanizsai futsalosok számára, mert eddigi szereplésüket tekintve a felsőházi rájátszás mind közelebb kerül hozzájuk - a múlt év végi jó sorozatuknak is köszönhetően. A tabella alsó régiójában tanyázó szentmiklósiak azonban nem könnyítették meg a dél-zalaiak dolgát, végig jól tartották magukat. A győzelmet végül meg tudta szerezni az NFC, Millei Bálint meccsen elért második találata az utolsó pillanatokban azt jelentette, hogy a Kanizsa győzött és 16. fordulót követően immár kilenc pont az előnye a hetedik – ugyanakkor egy találkozóval még kevesebbet játszott - Dunaújváros előtt.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.