Kanizsán készülhetnek az Ajaxra és a Sahtarra...

facebook megosztás

Ha egy biznisz beindul, nyithatnánk ezzel, hiszen menedzseri, illetve scout-információk alapján január 25-én, szerdán újra Nagykanizsán mérkőzhet meg egymással az MTK, illetve a horvát Hajduk Split ifjúsági BL-re készülő U19-es labdarúgó-együttese.

A bő két hét múlva esedékes futball-mérkőzés idén még nagyobb horderejű lehet, hiszen ezúttal nem csupán a horvát utánpótlás bajnok spliti Hajduk, de a budapesti MTK is még javában csatározik a Bajnokok Ligájában, mi több, a fővárosi kék-fehérek a holland Ajax Amszterdamra, míg a dalmátok az ukrán Sahtar Doneckre hangolódhatnak az egyenes kieséses szakasz során.


A két patinás egyesület, az MTK (jobbról), valamint a Hajduk utánpótlása a BL folytatása előtt ismét megmérkőzhet egymással Nagykanizsán

Fotó: Polgár László

Ami biztos, hogy a Split a február 8-ai európai kupameccsére készül egy nagygoricai edzőtáborozással is – miként tette azt az elmúlt esztendőben -, míg az MTK U19 egy nappal korábban, hetedikén fogadja az amszterdamiakat. Emellett az szintén már a (sport)almanachokba kívánkozik, hogy a két fél 2022-ben mérkőzött már meg egymással a zalai végeken, mivel a dél-zalai város volt a helyszín, így kézenfekvőnek tűnik, hogy a csapatok ezúttal is az Olajbányász-sporttelepen mérkőzhessenek meg egymással. A továbbiak az elkövetkezendő napokban konkretizálódhatnak.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.