Már az év utolsó előtti napján elkezdték az ünneplést a kanizsaiak

facebook megosztás

December harmincadikán videódiszkóval, a megszokott finomságokkal és parti kellékekkel várták az érdeklődőket az Erzsébet téren. A bulira sokan voltak kíváncsiak, ugyanakkor a kiegészítőket áruló kereskedők szerint az érdeklődés náluk elmaradt a korábbi években tapasztaltaktól.  

A karácsonyi ajándékokat, apróságokat felváltották a szilveszteri parti és bulikellékek, valamit a szerencsét hozó figurákat árusító standok. A közönséget egy ráadás diszkóval és kívánságműsorral várta Misi bácsi. Többen – idősebbek és fiatalok egyaránt – nagyobb társasággal érkeztek a térre. 

– Lent voltunk minden szombaton, vasárnap három alkalommal voltunk, úgyhogy nagyon jó volt, nagyon tetszett –mondta el Szakács Lászlóné. 

 A szilveszteri álarcok, csillogós kalapok, világítós fejdíszek és az elmaradhatatlan trombita is nagy sikert aratott a lelátogató gyerekek és felnőttek körében. Az árusok minden korosztályra gondoltak.

– 27-dike óta vagyunk itt és mindenféle parti kellékekkel idősebbeknek, kisgyerekeknek. Az idei év valahogy nem hozza önmagát, de valahogy azért csak tisztán jövünk ki – emelte ki Horváth Brúnó. 

Szombaton folytatódott a fergeteges forgatag, egy szilveszteri Lada–bulival.  

K.B.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.