Rácz Tibor lett a Nagykanizsa Városi Darts Bajnokság győztese

facebook megosztás

Rácz Tibor nyerte a Nagykanizsa Városi Darts Bajnokságot. A Free Hill Darts Klub tagjai december 30-án tartották a finálét, 12 résztvevővel az egyesület klubhelyiségében. Érdekesség, hogy Rácz idén duplázott, hiszen ő zárt az élen a 14 fordulós Free Hill Darts Ligában is.  

Az egyesület életében minden évben ez a legrangosabb esemény. Egy versenysorozat zárult le ezzel, ahova a 12 legjobb játékos jutott el. A döntőben Varga Dániel volt a legfiatalabb résztvevő.

– Augusztusban csatlakoztam a klubhoz, ott ugye négy fordulót rendeztek a városi bajnokságban, a második fordulót megnyertem. Komolyabban a dartscal idén, év elején kezdtem el foglalkozni – mondta el Varga Dániel a Free Hill Darts Klub tagja.

Az egyesület elnöke, Horváth Balázs pozitívan fogadta, hogy egyre nagyobb az érdeklődés a versenyeik iránt. Úgy véli, minden játékos, aki bekerült a döntőbe, esélyes volt a végső győzelemre.

– Úgy gondolom, hogy itt négy kiemelt van, az első négy helyezett, ő hozzájuk játszik a másik nyolc játékos. Én azt gondolom, mindenkinek ugyanannyi esélye van ezt a versenysorozatot megkoronáznia egy győzelemmel, aki bejutott ide, mindegyikőjük megérdemelné a győzelmet – árulta el Horváth Balázs a Free Hill Darts Klub elnöke.

A nap végén Rácz Tibor állhatott a dobogó tetejére, míg a második helyen Neumajer Krisztián végzett, és a dobogó harmadik fokára Kovács Miklós léphetett.   

K.B.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.