Robogott az újpesti gyors

A futsal NB II Nyugati csoportjának - jó másfél óráig - listavezetője, az Újpesti TE látogatott Kanizsára, a szintén a felsőházba lépdelő Nagykanizsai Futsal Club vendégeként.

Nagykanizsai Futsal Club (6.) – Újpesti TE (2.) 5-11 (2-5)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, 17. forduló.Nagykanizsa, 250 néző. Vezette: Héra (Papp Á., Horváth P.). G.: Millei (9., 13., 39.), Fujsz R. (36.), Szőke Á. (40.), illetve Sztraka (6., 14., 23.), Csernay (17., 19., 35.), Czerman (19., 26.), Szedmák (25., 28.), Sztojanovits (29.)

A lilák semmit nem bíztak a véletlenre, hiszen már órákkal korábban megérkeztek a Kanizsa Arénába, ahol a mérkőzés első félidejének kezdeti percei változatos részeredményeket tartogattak.


A kanizsai futsalosok második félidőbeli három gólja (az első húsz perc duplája után) nem volt elég ahhoz, hogy az UTE ellen "kint legyenek a vízből", végül simán nyert a közvetlen élbolyhoz tartozó ...

Fotó: PL

Millei Bálint duplája után viszont beindult a fővárosi henger, hiszen nem csupán fordítottak a szünetig, de a második félidőben is termelték a gólokat becsülettel az újpestiek. Ennek lett a vége a házigazdák szempontjából az 5-11-es végeredmény, ugyanakkor a tabella hatodik helyén álló NFC-nek még öt fordulója van arra, hogy megtartsa, illetve bebiztosítsa helyét az első hat között.

P.L.