Elismerte dolgozói kiemelkedő teljesítményét a Délzalai Víz- és Csatornamű Zrt.

Díjátadót tartott ma délelőtt a Délzalai Víz- és Csatornamű Zrt. Az eseményen a dolgozók 2022-ben elvégzett munkáját jutalmazták elismerő oklevéllel.

Az évente megrendezett díjátadón azokat a dolgozókat jutalmazták, akik kiemelkedő munkájukkal kivívták maguknak a vezetőség elismerését. Az idei átadón a cég hét munkatársa részesült a kitüntetésben.  

– A díjazottak között van a laboratórium vezetője, üzemvezető kollégám, gépvezető kolléga, szennyvíztelep vezető kollégám. Hét kollega kap ma elismerő oklevelet, mind a heten már nagyon sok éve, évtizede dolgoznak itt, és úgy gondolom, hogy olyan kiváló munkát végeznek, és a Délzalai Vízmű Zrt. azért magas színvonalú szolgáltatást nyújt, és a fogyasztóink remélem ezt is tapasztalják, hogy azért nagy kimaradások nincsenek, és a víz- és csatornaszolgáltatás zavartalanul működik Nagykanizsán és a térségben is, hiszen 107 településen szolgáltatunk jelenleg –  árulta el Cziráki László a Délzalai Víz- és Csatornamű Zrt. vezérigazgatója.

Niklesz László, a Nagykanizsai vízellátás megbízott üzemvezetője is a díjazottak között volt, akinek a 21 éves szakmai tapasztalattal elvégzett munkáját jutalmazták.

– Hozzám tartozik a Nagykanizsai Vízellátási Üzemnek az irányítása. Ezen belül mi biztosítjuk a vizet Nagykanizsa területén, illetve több más kisebb településen, ami még ugye a rendszerünk része. Foglalkozunk csőtörésekkel, felújítási munkákkal, karbantartási munkákkal – mondta el Niklesz László, Nagykanizsai vízellátás megbízott üzemvezetője.

A díjak átadását követően a hivatalából február közepén távozó Cziráki László további eredményes munkát kívánt a kollégáknak.

A díjazottak listája:

Bogdán Tamás- Energetikai, fenntartási és vízmérőjavító csoportveztő

Fábics István- Controlling és informatikai osztályvezető

Fadgyas László- Földmunkagép és hasonló könnyű- és nehézgép kezelő

Gáspárné Kollár Lívia- Labóratórium vezető

Kele Jánosné - Pénzügyi ügyintéző

Niklesz László- Nagykanizsai vízellátási megbízott üzemveztő

Szerecz Gábor- Szennyvíztisztító telep- kezelő

SZ.F.

(Borítókép: Kanizsa TV)