Idén is túrázhatnak a kanizsai párok

Pár közös program egymásra figyelve – ezt ajánlják házas-, jegyes- és együtt járó pároknak a Szerelmes Kalandtúra szervezői. A Házasság Hetéhez kapcsolódva idén is randilehetőségeket kínálnak a résztvevőknek, akik a minőségi együtt töltött idő mellett értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak. A nyitórendezvény Valentin napon lesz az Erzsébet téren.    

A programok már megvannak, az utolsó egyeztetéseket végzi a szervezőcsapat, hogy idén is útjára indíthassák a Szerelemes kalandtúrát. A már több éve megszervezett egy hónapos programsorozat célja továbbra is a kapcsolatok megerősítése.

– Már 2017 óta szervezzük a Szerelmes Kalandtúrát lelkesen házaspárok, akiknek célja, hogy megmutassuk mindenkinek, hogy a szerelem az örökké tud tartani csak tennünk kell érte. Ha körülnézünk a környezetünkben, akkor látunk nagyon boldog idős párokat is, akik tudnak egymásra mosolyogni, megfogni egymás kezét és öröm látni őket, hogy hogyan segítik és támogatják egymást az élet viharaiban. Azt szeretnénk hirdetni, hogy ez nem szerencse kérdése, hogy egy házaspár így tudja végig élni az életét, hanem hogy tenni kell ezért – árulta el Baloghné Békési Beáta, szervező.

Tavaly közös tánccal indult a kalandtúra, mely a február 14-től március 10-ig tartó program kínálatában ezúttal is szerepel.

– Idén is színes programokkal készülünk a pároknak, idén még több állomást terveztünk, összesen 14-et. Ebből nyolcat kell teljesíteni a pároknak a sorsoláshoz. Szeretném biztatni a párokat, hogy minél több programon vegyenek részt. Lesznek hagyományos programjaink, amik eddig is jól beváltak és szerették a párok, valamint újdonságokkal is készülünk. Lehet majd menni bowlingozni kedvezményesen és elrejtünk egy geoládát is – mondta el Bende Piroska, szervező.

A kalandozókat február 14-én 17 órakor az Erzsébet téri nyitórendezvényre várják először, ahol többek között a pecsétek gyűjtésére szolgáló útlevelek is átvehetők. A szervezők remélik, hogy idén még több résztvevő vág bele a kalandba, kortól függetlenül.

– Én tavaly csöppentem bele először a Szerelmes Kalandtúrának a szervezésébe. Őszintén meglepődtem, hogy ilyen sokan részt vesznek ezen a programon. Fontosnak tartom, hogy a fiatalok is, miután anyává és apává válnak megtartsák a kapcsolatukat, mint nő és férfi. Egy gyermek születése után ezt nehéz betartani, így most van egy hónapunk, hogy erre jobban időt szakítsunk – nyilatkozta Szabó-Kantó Szimonetta, szervező. 

A Szerelmes kalandtúra ezúttal is része a Házasság Hete programnak, melyet a „Szeretetbe kapaszkodva” jelmondattal a 16. alkalommal szerveznek országszerte. A kanizsai programsorozathoz csatlakozó párok a randi-lehetőségeken kívül nyereménysorsoláson is részt vesznek, a fődíj idén is egy wellness-hétvége.

K.V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)