A Csengery úti dohánybolt fegyveres rablóját keresik a kanizsai rendőrök

facebook megosztás

A zalai rendőrök a felvételen látható ismeretlen férfi azonosításában kérik a lakosság segítségét.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság fegyveres rablás kísérlet bűntett gyanúja miatt indított nyomozást egy ismeretlen elkövető ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján, a képen látható fiatal férfi gyanúsítható azzal, hogy 2023. március 8-án 19 óra 1 perckor bement Nagykanizsán, a Csengery úton lévő dohányboltba és egy fegyvernek látszó tárggyal a kezében, a bevétel átadására kényszerítette az ott dolgozó eladót. Az ismeretlen személy végül üres kézzel menekült el az üzletből, mivel az alkalmazott elmondta neki, hogy már megnyomta a pánikgombot.

A feltételezett elkövetőről az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített.

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható fiatalembert felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán (Zalaegerszeg, Balatoni út 4.), vagy hívja a 06-92-504-300-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számon.

Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.