A listavezető nem kegyelmezett

Már az első félidőben behozhatatlan előnyre tett szert a vendég kanizsaiak ellen a NEKA női utánpótlás kézilabda együttese és nyert is biztosan az NB II 15. fordulójában.

NEKA U22 (1.) – Tungsram SE Nagykanizsa (10.) 36-22 (22-12)

NB II Dél-nyugati csoport női kézilabda-mérkőzés, 15. forduló. Balatonboglár, 35 néző. Vezette: Bien, Szűcs A.

Tungsram SE: Dudora – Csivre V. 2, Balogh B. 2, Ács 2/2, Krenner 5/2, Andor 3, Szmodics V. 3. Csere: Tóth V. (kapus), Kovács B., Kovarszki 1, Szmerk 2, Szmodics D. 2. Edző: Baranyai Zsolt.

Nem a legjobb előjelekkel készülhetett a nagykanizsai női kézilabda együttes az előtte álló bajnoki mérkőzésre, hiszen a listavezető NEKA-utánpótláshoz látogatott legutóbb Baranyai Zsolt csapata. Az erőviszonyokat tekintve relatíve hosszú ideig sikerült azonban a házigazdák nyomában maradniuk a dél-zalaiaknak, 8-6, vagyis a találkozó 12. perce után indult be a Balaton-partiak gépezete igazán. A félidőre már tetemes különbség alakult ki a két fél között, s a meccs második felvonása ugyan már nem volt annyira lehengerlő, de a bogláriak biztosan győztek a találkozón. A vasárnapi találkozóján már hozzá mérten „közelebbi” ellenlábas vár a Tungsramra hazai környezetben, hiszen a kilencedik SZISE U22 látogat hozzájuk.

P.L.