Az eddigi pontjaik megduplázására jó az esély

A labdarúgó női NB II-es pontvadászatban is folytatódnak a küzdelmek, melynek keretében a Nyugati csoport ötödik helyén álló FC Nagykanizsa vasárnap a Pénzügyőr SE otthonába látogat.

A kanizsaiak tabella-szomszédjukhoz utaznak a 12. fordulóban, hiszen a fővárosi zöld-fehérek a tabella hatodik helyezettjeként teleltek, ugyanakkor az eddig 21 pontot gyűjtő dél-zalaiaktól hat egységnyire vannak.


Az FC Nagykanizsa NB II-es női labdarúgóinál joggal remélik, tavasszal is számos alkalommal örülhetnek győzelmeik alkalmával

Fotó: facebook

- A védelmünkből a tavaszi szezon folyamán biztosan nélkülöznünk kell Köröcz Biankát, aki ráadásul gólérzékenynek is mutatkozott, de más távozónk alapvetően nem volt az idény eddigi részéhez képest – fogalmazott a kanizsai együttes edzője, Benedek József. - Az U16-os csapatunkból hoztunk fel úgy három játékost, hogy ők lényegében már edzettek a felnőttekkel, a tavasz folyamán ugyanakkor még komolyabban is számolhatunk velük. Ők Báder Márta, Miklós Martina, valamint Pintér Dóra, s a felkészülésünkbe a futballhoz tartozó edzések mellett a futsal-meccseket is be tudtuk építeni. Azon leszünk, hogy fejlődjünk, s ha már az ősszel húsz pont feletti mennyiséget gyűjtöttünk, az elkövetkező hónapokra is kalkulálhatunk annyival. Húsz-huszonnégy pont már azt jelentheti, hogy elértük, ami a célunk volt e szezon során és egy masszív pontvadászatot tudhatnánk magunk mögött.

P.L.