Idén is várjuk a kanizsai gyerekeket húsvéti rendezvényünkre

facebook megosztás

Idén is lesz húsvéti tojásfadíszítés a Kanizsa Médiaház és a Via Kanizsa összefogásának köszönhetően. A rendezvény helyszíne az Eötvös tér lesz, április 3-án, hétfőn 12 órától 15 óráig.

Tavaly nagy sikere volt a Húsvét-szigetnek, az idei programot eredetileg e hét péntekre tervezték a szervezők, azonban az előrejelzések arra esős időt jósolnak. Hétfőn azonban 12 órától a Via Kanizsa munkatársai segítségével megkezdődhet a kis fák díszítése. Ahogyan tavaly, úgy idén is várjuk az érdeklődő kicsiket és nagyokat. Tar Mihály, a Kanizsa Médiaház ügyvezetője elmondta a 2022-es menetrendhez képest változás, hogy idén zenés, játékos foglalkozások nem szerepelnek a programban. 

– Terveink szerint 12 és 15 óra között lesznek majd itt a Via kertészei, ők segítenek felpakolni a tojásokat, nyilván a tavalyiak megvannak, tehát amiket tavaly felraktunk, illetve leszedtünk, azokat visszahozzuk és várjuk a gyerekektől is, ha újakat rajzolnak, csinálnak azokat ebben a jövő hétfő dél környéki időben, ha idehozzák, akkor azokat is felrakjuk, illetve, hogyha valaki korábban szeretné, akkor akár behozhatja a városi tévébe is a Médiaházhoz, a Sugár utca 8-ban átvesszük, összegyűjtjük és akkor azokat is fel fogjuk pakolni, amelyek korábban érkeznek be – nyilatkozta Tar Mihály, a Kanizsa Médiaház Nonprofit Kft. ügyvezetője.

K.Vi.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.