Nyert félidő azért lett

facebook megosztás

Elcsépelt „poénnal” operálva a Mad Dogs Futsal csapata az NB II Nyugati csoportjának felsőházi rájátszásában ha nem is négy hétre érkezett, de 7-4-es győzelemmel távozott a Nagykanizsai Futsal Club vendégeként.

Nagykanizsai Futsal Club (6.) – Mad Dogs Futsal (3.) 4-7 (0-5)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, felsőházi rájátszás, 2. forduló. Nagykanizsa, 120 néző. Vezette: Vass I. (Héra, Bíró O.). G.: Schuller (30.), Kollár (34.), Fujsz R. (37.), Millei (39.), illetve Fischer (6., 8., 33., 36.), Irimiás (7.), Gerebenics (12.), Miskei (15.)

NFC: Szabó Á. - Kollár, Schuller, Gyurcsányi, Szakmeiszter J. Csere: Szőke R. (kapus), Füzesi, Horváth E., Fujsz R., Novák L., Millei.


Időnként volt forgalom a hétfő esti kanizsai futsal bajnoki során a hazaiak kapuja előtt

Fotó: PL

A mérkőzés esetében örömmel könyvelhette el mindenki, hogy felsőházi rájátszás lett Nagykanizsán a futsal NB II-es bajnokság idei szezonjában, mi több, a dél-zalaiak győzelemmel is nyitottak az Újpest otthonában. Titkon egészen biztosan többen is a hasonló eredményes folytatásban reménykedtek, de idővel el kellett fogadni az első félidő menetében, hogy jó kis csapat a Mad Dogs, aki igazi „vérebek” módjára amint megérezték, hogy fogást találtak ellenfelükön, bizony ki is használták lehetőségeiket. Komoly előnnyel fordultak tehát a második húsz percre, s ha a vendégek talán már kicsit zsebben is érezték a három pontot, az mindenképpen a hazaiak javára írandó, hogy egy nyert félidőt azért abszolváltak. Pénteken az NFC Szombathelyre látogat, a Haladás VSE II vendégei lesznek Fujsz Richárdék.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.