Remekül kezdték az évet a SWANS táncosai és mazsorettjei

facebook megosztás

Két versennyel kezdte a szezont a SWANS. Az iskola táncosai és mazsorettjei is színpadra léptek egy nemzetközi megmérettetésen Zalaegerszegen, utóbbiak ráadásul az országos bajnokságukon online formában is bizonyítottak. A Szolnok Openen a kanizsai növendékek összesen öt aranyat, egy ezüstöt és egy különdíjat szereztek.

Nagyon jó tapasztalatai voltak a megyeszékhelyi versenyről Pulai Lászlónénak. A SWANS vezetője ezért határozott úgy, hogy a február végi eseményen ismét megméretteti tanítványait, ami több szempontból is eredményes döntésnek bizonyult.

– Mindenki érmekkel, helyezésekkel tért haza. De nekünk a legfontosabb az volt, hogy a gyerekek arcán az elégedettséget, a boldogságot, s a szülőkön is ugyanezt láthattam. Úgy döntöttem, hogy ez nagyon-nagyon megéri nekem, a befektetett időt és energiát. A mazsorettek edzőjével, Dragin Dijanaval közösen döntünk mindenről – mondta el Pulai Lászlóné, a SWANS Balett- és Tánciskola vezetője.

Szólóban és duóban is aranyat nyert Nagy Petra a szolnoki versenyen, amin a kanizsai mazsorettek online vettek részt, mivel egy napon volt a zalaegerszegi megmérettetéssel. A Németh Zsófiával közösen bemutatott koreográfiájukat különdíjjal is elismerték az ítészek.

– Sikerült egy nagyon szuper különdíjat is nyernünk a szolnoki versenyen, amire nagyon büszkék vagyunk. A zalaegerszegi versenyen is hatalmas sikerélményt arattunk, rengeteg díjat, élményt és tapasztalatot hoztunk haza. A szülők nagyon büszkék lehetnek a gyerekeikre. Szerintem minél több ilyen versenyre megyünk, annál több tapasztalatot szerzünk – fogalmazott  Nagy Petra, a SWANS Balett- és Tánciskola növendéke.

Az egyesület nagyon jó kapcsolatot ápol a csáktornyai mazsorettekkel. Az idei tervek között így az is szerepel, hogy a kanizsai fiatalok horvát versenyeken és fellépéseken is megmutassák tudásukat.

M-B.GY.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.