Szomszédvári rangadó a szomszédban

facebook megosztás

Újra pattog nagy hévvel a labda a zalai futballban is, az első osztály pedig rögtön egy dél-zalai rangadóval indult szomszédvári csapatok között, a hosszú évek kihegyezett rutinját a Semjénháza ezúttal is hozta – nyert is Szepetneken a zöld-fehér együttes.

Szepetnek SE – Semjénháza SE 0-1 (0-0)

Zalai I. osztályú labdarúgó-mérkőzés, 14. forduló. Szepetnek, 150 néző. Vezette: Farsang (Mózsa, Tóth B.). G.: Horváth P. (74.)

Szepetnek SE: Szekeres P. - Szilágyi A., Fadgyas, Rákhely, Pál F., Bános, Dömötörfy, Büki B., Csavari, Dömötör, Orsós R. Edző: Németh István.

Semjénháza: Szakmeiszter Á. - Horváth P., Domján (Kozári, 69.), Schuller, Csongár (Dobri, 88.), Szalai D. (Bagó Be., 59.), Kapuvári, Bagó Bá. (Bölcz, 69.), Novák (Körösi D., 59.), Pápai M., Bakos. Edző: Kovács Imre.


Felpezsdült az élet újra a szepetneki Harmat János-sporttelepen, nem véletlenül, a hazai gárda, a Szepetnek SE a Semjénháza SE-t fogadta

Nem kis teher lehetett a szepetneki együttesen, hiszen amellett, hogy szomszédvári rangadó várt rájuk a Semjénháza SE ellen, a kispadja gyakorlatilag üres volt a nagy téttel bíró mérkőzésen.


Időnként nagy volt a forgalom a szepetneki térfél bal oldali szegletében és a hajrához közeledve a zöld-fehér Semjénháza focistái meg is szerezték a fontos, egyben győztes gólt

Fotók: PL

Ennek ellenére igyekeztek becsülettel a hazaiak, akikkel szemben a korábbi években tényleg szűk kerettel bíró vendégek többször is ígéretesen próbálkoztak a gyors ellencsapásokkal. Amikor éppen kikristályosodni látszott, hogy a meccsen kimondottan sok gól nem születik, Kovács Imre legénysége Horváth Péter által beköszönt - történt mindez a mérkőzés 74. percében. Onnantól Kapuvári Zoltánéknak a feladata az volt, hogy mondhatni rutinból lehozzák a továbbiakat, s ezt meg is tették, így a Semjénháza fontos három ponttal nyitott a tavaszi szezonban.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.