Újabb sportági színtéren szélesítenék hátországukat

facebook megosztás

„A nagykanizsai kézilabda minőségi fejlesztése” projekt keretében írtak alá a résztvevő felek egymás közötti megállapodást a Tungsram-sportcsarnokban.

A Tungsram SE Nagykanizsa, a Pannon Egyetem, valamint a Pannon Egyetemért Alapítvány által szervezett, témájában a sportot, azon belül is a nagykanizsai kézilabdát a fókuszába helyező eseményen a Tungsram SE Nagykanizsa részéről Farkas Tibor elnök, a Pannon Egyetemtől az intézmény rektora, Dr. Gelencsér András és a Veszprémi Egyetemi Sport Club vezetéséből Szokolik Gergely ügyvezető részletezték, mi is lehet az alapja együttműködésüknek.


Musits Róbert TSE-ügyvezető (balról), Farkas Tibor egyesületi elnök, Dr. Gelencsér András rektor, valamint Szokolik Gergely veszprémi klubelöljáró részletezték, miként is helyezhetnék még szélesebb alapokra a nagykanizsai kézilabdát

Fotó: Polgár László

A résztvevők hangsúlyozták, mik azok az irányok, melyek kiaknázásra várhatnak még a Nagykanizsán is markánsan jelenlévő felsőoktatási intézmény, valamint a helyi kézilabda közös munkája során. Mindezekhez például sportszakmai tapasztalatokat a veszprémi sportegyesület kínálhat, a nagykanizsai egyetemi központ, valamint a Tungsram SE pedig mindehhez a hallgatói, tanulói „humánerőforrását” nyújthatja, mellyel a sportág felépítménye, hátországa a dél-zalai városban még biztosabb lábakra kerülhet.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.