Biztosan nyerték a rangadót

facebook megosztás

Lényegében az első helyről volt hivatott dönteni a Tungsram SE Nagykanizsa – Hőgyészi SC férfi kézilabda-mérkőzés az NB II Dél-nyugati csoportjában.

Tungsram SE Nagykanizsa (1.) - Hőgyészi SC (2.) 33-25 (14-8)

NB II Dél-nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 17. forduló. Nagykanizsa, 300 néző. Vezette: Hajdu, Halász.

Tungsram SE: Szabó M. - Csordás 8, Bognár P., Hári 3, Balogh P. 5, Péter B., Sass 3. Csere: Márfi (kapus), Kovacsics 7/2, Szabó G. 4, Vadász, Füstös 3. Edző: Csalló Ádám.


Szorgosan szövögették támadásaikat a kanizsai férfi kézilabdázók az NB II rangadóján és nyertek is végül biztosan

Fotó: PL

Az igencsak tartalékosan érkezett hőgyésziekkel az volt a feladata a listavezető kanizsai kézilabdázóknak, hogy saját győzelmükkel leszakítsák magukról közvetlen riválisukat a táblázaton. Ehhez minden adott volt, a szokottnál valamivel nagyobb érdeklődés is lelátón, s a publikum azt láthatta, hogy a vendégek nem is szakadtak le nagyon a házigazdáktól, a 25. perctől azonban biztos előnyt „épített ki” a Tungsram SE. A második félidő során 18-14-nél, majd még 20-16-nál alakult szorosabban az állás, de Csalló Ádám edző legénysége végül biztosan zsebelte be a győzelemért járó két pontot. Az újbóli bajnoki cím felé is nagy lépést tett ezzel a nagykanizsai csapat, igaz, öt mérkőzés még vár rá a pontvadászat Dél-nyugati csoportjában.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.