A bajnokság hatodik helyén végeztek

facebook megosztás

Zsinórban három győztesen megvívott meccse után látogatott Pécsre, a futsal NB II Nyugati csoportjának listavezetőjéhez, a PTE PEAC legénységéhez a Nagykanizsai Futsal Club csapata, mely egy esetleges pontszerzésével, sőt, győzelmével biztosan előre léphetett volna a tabellán.

PTE PEAC-B Build&Trade (1.) – Nagykanizsai Futsal Club (6.) 6-2 (5-1)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, felsőházi rájátszás, 10. forduló. Pécs, 150 néző. Vezette: Kovács G. (Apkó, Tiringer). G.: Vénosz (4., 11., 20.), Palvek (16.), Molnár Cs. (19.), Koller K. (27.), illetve Millei (14., 35.)

NFC: Németh M. - Kollár, Schuller, Szőke Á., Gyurcsányi. Csere: Bolla, Horváth E., Béli M., Takács S., Millei.

Az előrelépés lehetősége Baranyában azonban már nem sikerült, mivel a PTE PEAC-B Build&Trade első helyén álló, mi több, a kanizsaiak elleni találkozóját követően a bajnokságot is megnyerő pécsiek 6-2-re győztek. Különösen az első játékrész sikeredett egyoldalúra, hiszen már 5-1-et is mutatott az eredményjelző, s maradt meg végül a négygólos különbség a végére is. Az idény két utolsó kanizsai bajnoki gólját Millei Bálint jegyezte, aki egyben a legeredményesebb dél-zalai játékos is lett 25 találattal a most záruló pontvadászat során, s miként klubja a táblázaton, ő a góllövő-lista felsőházában zárt.

P.L.

(Borítókép: facebook/NFC)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.