A legjobb koncertfotókból nyílt kiállítás a Honvéd Kaszinóban 

facebook megosztás

A koncertek és a fesztiválok világában dolgozó fotós csapat, a RockCats Stage Photo Crew két év után újra önálló kiállítással jelentkezett. A Honvéd Kaszinó galériájában látható tárlat a Fekete.Fehér.Fények. címet kapta, és június 26-ig látogatható.

Fekete.Fehér.Fények. Beszélő a cím Szalainé Mónika Mercedes szerint, hiszen a pandémia nehéz időszakát dolgozza fel a kiállított anyag, amit a letisztultság jellemez.

–  A Covidból való felépülésünk jelképe ez a kiállítás, ezért is a fekete-fehér. Nem hoztunk színes képeket, sem nagy mozgást, kavalkádot, a maguk egyszerűségében hoztuk el a fotókat, kevés utómunkával, ami éppen csak ahhoz volt szükséges, hogy ezekre a falakra nyomdakész állapotban kerüljenek – mondta el Szalainé Mónika Mercedes.

A csapat szinte minden tagja kötődik a színpadhoz, ki a hangtechnika, ki a fények, ki a táncművészet kapcsán. Mindezek mellett a hivatásukhoz kötődő szenvedély is közös a RockCats Stage Photo Crew tagjaiban.

–  Ha a munkád a szenvedélyed, akkor nem tekinted munkádnak. Nyilván a megrendelő, a szervező a zenekar szeretne egy elfogadható, jó minőségű, profi munkát, tehát nem fér bele, hogy az ember elbohóckodja, tehát így munka. De, amikor ott vagy a két réteg között, az előadó és a közönség között, úgymond a szendvicsben te vagy a szalámi, akkor neked az a dolgod, hogy átvezesd ezt a dolgot a képek alapján – fogalmazott Szalai Shamen Szilveszter. 

A pénteki kiállításmegnyitót kulturális műsor is színesítette. A koncertfotós csapattal bővebb interjúkat láthatnak nézőink mai magazinműsorunkban.

V.A.
(Borítókép: Kanizsa TV)

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.