Nemes gesztus, szép győzelem

facebook megosztás

A futsal NB II Nyugati csoportjának felsőházi rájátszásában a hetedik forduló kanizsai mérkőzése nem csupán a Haladás II elleni találkozót jelentette, de a Nagykanizsai Futsal Club együttese szurkolóival karöltve nemes gesztussal búcsúzott el tragikus motorbalesetben elhunyt játékosától, Fujsz Richárdtól.

Nagykanizsai Futsal Club (6.) - Haladás VSE II (5.) 4-0 (3-0)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, 8. forduló. Nagykanizsa, 250 néző. Vezette: Karsai (Blum, Babos). G.: Schuller (15.), Németh M. (15.), Takács S. (20.), Horváth G. (37.)

NFC: Szabó Á. - Kollár, Schuller, Gyurcsányi, Szakmeiszter J. Csere: Szakmeiszter Á. (kapus), Horváth G., Füzesi, Horváth E., Németh M., Szollár, Béli M., Bolla, Takács S.


Játékostársuk emléke előtt adózva az NFC szép győzelmet aratott a Haladás VSE II futsalcsapata ellen

Más volt ez a bajnoki mérkőzés az NFC számára, hiszen még mindig a sokk érzése hatja át az egyesület életét, mióta a negyedik szezonját a klubnál töltő 25 esztendős Ricsi eltávozott közülünk. A dél-zalai csapat szeretett volna hazai környezetben volt játékosuk emléke előtt remek játékkal adózni, s agilis játékkal is nyitottak, az eltiltásából visszatért Schuller Ferenc pedig a 11. percben meg is nyitotta a góljaik sorát. Németh Marcell négy perccel később második felnőtt futsal meccsén megszerezte első találatát az NFC színeiben, de őt is túllicitálta a 16 esztendős Takács Soma, aki debütánsként köszönt be az első félidő utolsó pillanataiban. A meccs menete a kanizsaiak kezében volt tehát, majd a hajrában még – ismét a fiatalokat képviselő vonal tagjaként – Horváth Gergő is betalált, mellyel ki is alakult a 4-0-s végeredmény.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.