Népszerűek voltak a programok a kanizsai gyereknapon 

2023. máj. 30.

Zenés fellépőkkel, játszóházzal arcfestéssel és ugrálóvárral várták a legkisebbeket a szervezők a kanizsai gyereknapon. A Medgyaszay Ház körzetében rendezett eseményen vasárnap kora estig szórakozhattak a gyermekek.

A fellépők egymást váltották az intézmény színpadán, forgatásunk idején a Mesélő Bőrönd Társulat szórakoztatta a kicsiket, de bűvészbemutatóval és Pán Péter mesedarabbal is várták a gyerekeket. A Medgyaszay Ház előtt az érdeklődők megnézhettek egy autóbuszt, valamint a rendőrség és a tűzoltóság járműveit.

– Nagyon tetszett itt, hogy a gyerekek tudtak itt játszani, és sok dolgot tudtunk csinálni. A rendőrautó és a tűzoltó is nagyon tetszett, és a busz is – mondta el Tóth László.

A Magyar Turisztikai Ügynökség gyerekeket célzó programja szintén sok érdeklődőt vonzott.

– Szerintem jövünk még homokozni a Kajlához, homokot csinálni. Szerintem megyünk a rendőrökhöz is, karszalagot és ilyeneket kérni – emelte ki Zrimics Arnold.

Sok kisgyermek valamelyik nagyszülőjével érkezett a programra.

– Akkor vagyok boldog, mikor neki itt jó kedve van, és mindenbe bátran beleül. Én akkor vagyok boldog a gyerekekkel – hangsúlyozta Szabó Gyula.

A különböző bemutatóstandok mellett a gyereknapok elmaradhatatlan kellékei –mint az ugrálóvár –  szintén sok fiatalt vonzottak vasárnap délután.

K.T.

(Borítókép: Kanizsa TV)