A tizenötödik köszöntése

facebook megosztás

Megtartotta évadzáró összejövetelét a Tuxera Aquaprofit NSK egyesülete, melynél ismét kiváló eredményeknek örülhettek, többek között a tizenötödik alkalommal elhódított sakk csapatbajnoki címüknek a legfelső hazai ligában.

Akár NB I, vagy ma már Szuperliga a sakkban, az lényegében másfél évtizede egyet jelent a kanizsai sakk klub elsőségével, szűrhettük le a Tuxera Aquaprofit NSK vezetőinek, mások mellett Nádasi Tamás klubelnök szavaiból. A nagykanizsai egyesület immár tizenötszörös bajnokcsapat, ebből tizennégyszer sorozatban hódította el az aranyérmet – a történeti hűség kedvéért tegyük hozzá, a klub történetében először 2007-ben.


Egy újabb szezon, egy újabb aranyérem, no meg persze serleg a Tuxera Aquaprofit Nagykanizsai Sakk Klub első osztályú sakkozóinak

Fotó: PL

A remek folytatásban is joggal bízhatnak a dél-zalaiak, s a 2022-2023-as idényhez jegyezzük fel még azt, hogy a második vonalban, tehát a mostani NB I-ben a TA NSK kettes számú együttese - a Charousek csoportban - a hetedik pozícióban zárt.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.