Vereséggel búcsúztatták az idényt a hölgyek

facebook megosztás

Utolsó szezonbeli bajnokiján 4-2-es vereséget szenvedett az FC Nagykanizsa NB II-es női labdarúgó együttese hazai pályán a Pápai ELC-vel szemben, a kanizsaiak az ötödik helyen fejezték be a Nyugati csoport küzdelmeit.

FC Nagykanizsa (5.) – Pápai ELC (7.) 2-4 (1-1)

NB II Nyugati csoport női labdarúgó-mérkőzés, 22. forduló. Nagykanizsa, 50 néző. Vezette: Bognár R. (Borhy, Kápolnási). G.: Nagy-Fáró (28.), Szollár (84.), illetve Élő (38.), Buzdor (57.), Németh Zs. (62.), András (70.)

FC Nagykanizsa: Sebők (Andor, 76.) – Báder, Molnár II R., Szabó Zs., Balassa A. (Szokol D., 63.), Nagy-Fáró, Németh P. (Molnár I. R., 76.), Szollár, Pintér D. (Balassa D., 46.), Farkas Cs. (László Zs., 76.), Gergelics. Edző: Benedek József.

Az FC Nagykanizsa NB II-ben debütáló női csapatának nem forgott már veszélyben a megszerzett ötödik helye, ráadásul az első félidő felénél a vezetést is sikerült megszereznie Nagy-Fáró Dorottya révén. A Pápa azonban még szerette volna úgymond üldözőbe venni az előtte tanyázó PVSK-t és sikerült is egyenlítenie az első félidő hajrájához közeledvén. A második 45 percben rátett még egy lapáttal a vendégcsapat, s az 57. perctől a 70. minutumig lényegében el is döntötte a találkozót. A nagykanizsaiak idénybeli utolsó gólját Szollár Bernadett jegyezte, aki így a góllövő-lista harmadik helyén zárt úgy, hogy tizenkilencszer tudott eredményes lenni a húsz bajnoki meccs során.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.