Érték és minőség nagydíjat vehetett át a Zalakarosi Fürdő

Érték és minőség nagydíjat vehetett át a Zalakarosi Fürdő igazgatója és gyógyászatvezetője, múlt héten a parlamentben. A saját gyógyvízzel készült termékcsaláddal pályáztak a felhívásra, azóta két új termékkel bővült a paletta.

 

A pályázati kiírás szerint nagyon sok feltételnek kellett megfelelni, mind a hatékonyságát, a kinézetet illetően annak a termékcsaládnak, amellyel pályázott a Zalakarosi Fürdő. A sok munkának meglett a gyümölcse. A fürdő képviselői múlt héten átvehették Budapesten, a parlamentben az érték és minőség nagydíjat. Végh Andor a Zalakarosi Fürdő Zrt. vezérigazgatója elmondta, nagyon büszke a kollégáira és a fürdőre, hogy a fürdők között elsőként elnyerték ezt a kitüntetést.  

–Ideérkezésemet követően célként fogalmaztuk meg közösen a csapattal, hogy a Zalakarosi Fürdőt egy olyan szintre emeljük, amely, mint értéket fog képviselni és minőségbe is egy magasabb polcra helyezzük a fürdőt. Ennek a visszacsatolása most egy részében megtörtént, hiszen múlt hét csütörtökön, Érték és Minőség nagydíjat vehetett át a gyógyvizes termékcsaládja a Zalakarosi Fürdőnek. Magyarországon egyedüli fürdőként – emelte ki Végh Andor, a Zalakarosi Fürdő Zrt. vezérigazgatója.

A korábbi években is volt már egy cég, amellyel közösen állítottak elő gyógyvízből készült termékeket. Ez a közös munka öt éve, 2018-ban véget ért, így új gyártóval kezdtek el dolgozni. Sok új fejlesztésre volt szükség, ezekbe bevonták a fürdő alkalmazottait is.   

–A gyógymasszőreinkkel elkezdtük fejleszteni a masszázskrémünket, úgyhogy itt teljesen szakmai szempontokat figyelembe véve tudtuk elkezdeni a termékcsaládnak a gyártását. Később csatlakozott hozzá a testápolónk, és van egy sampon, tusfürdő együttesünk, amit kombinálva is lehet használni – mondta el Korczné Lukács Edina, a Zalakarosi Fürdő Zrt. gyógyászatvezetője.

A termékekben felhasználták a gyógyvizet, így a víz jótékony hatásai megtalálhatók a krémekben és a kozmetikai cikkekben. Ezek egyaránt alkalmasak mozgásszervi megbetegedésekre és bőrproblémák kezelésére is. A tervek szerint a következő projekt egy gyógyászati termék kifejlesztése lesz.

K.B.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)