Nem rossz kezdés, hétfőn pedig az Újpest érkezhet

Döntetlennel nyitotta bajnoki idényét az NFC NB II-es futsal együttese, Gyurcsányi Zsolt játékos-edző vezetésével Dunaújvárosban szereztek pontot a kanizsaiak.

Dunaújváros Futsal – Nagykanizsai FC 3-3 (1-3)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, 1. forduló. Rácalmás, 50 néző. Vezette: Fehérvári (Topálszky, Döbröntei). G.: Németh T. (9.), Vincze (26.), Csányi (35.), illetve Gyurcsányi (2.), Horváth E. (13.), Takács S. (17.)

NFC: Szabó Á. - Horváth G., Schuller, Szőke Á., Gyurcsányi. Csere: Horváth E., Németh M., Takács S. Játékos-edző: Gyurcsányi Zsolt.


Takács Soma az abszolút fiatal korosztályt képviseli a futsal NB II-ben a maga 16 évével és a felnőtt bajnokságban már a harmadik gólját jegyezte - legutóbb a rácalmási sportcsarnokban

Fotó: facebook/Nagykanizsai Futsal Club

Kissé talán óvatosan kelt útra a Nagykanizsai Futsal Club az első forduló mérkőzésére, a Dunaújváros Futsal elleni találkozóra, hiszen a keret szűk volt, s a cserék között sem a rutin volt túlsúlyban. Mindezek ellenére az első félidő nem is alakulhatott volna jobban, hiszen Gyurcsányi rögtön megadta az alaphangot. Az első húsz percben szerzett három góljuknak a számát ugyan a továbbiakban már nem tudták növelni a folytatásban, de az egy pont is jónak tekinthető az első kör után, s így készülhetnek a kanizsaiak a hétfői, Újpesti TE-vel szembeni hazai találkozójukra.

P.L.