Barna László

Barna: „Felőrlődtem...”

Barna: „Felőrlődtem...”

2019. dec. 22. - Sport

Tegnap délután váratlanul jelentette be lemondását a Zsigmondy-csarnokban rendezett „teremfocis” klubnapon az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttesének vezetőedzője, Barna László.

Barna László vezetőedző kérte szerződése felbontását

Barna László vezetőedző kérte szerződése felbontását

2019. dec. 21. - Sport

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó egyesülete a mai napra a klub karácsonyi örömfocijára invitálta utánpótláskorú fiataljait, labdarúgóit, klubvezetésének tagjait és nem utolsósorban persze a városvezetést is, hogy egy jó hangulatú egész napos program keretében készüljenek az ünnepekre, egyben búcsúztathassák az esztendőt.

Tovább javítanának az összképen

Tovább javítanának az összképen

2019. nov. 22. - Sport

Tulajdonképpen a labdarúgó NB III-as bajnokság feléhez értek a csapatok, s ugyan két fordulót még rendeznek ebben az esztendőben, az FC Nagykanizsa együttese a tabella negyedik helyén zárt – pontosabban onnan várja a hétvégi folytatást.

Nőhet az érdi döntetlen sportértéke

Nőhet az érdi döntetlen sportértéke

2019. okt. 25. - Sport

Vasárnap 13.30 órától az ötödik helyen álló FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese a tabellán tizenharmadik Sárvár FC-t látja vendégül az Olajbányász-stadionban.

Igazi vizsgafeladat Érden

Igazi vizsgafeladat Érden

2019. okt. 18. - Sport

Két győzelem után a labdarúgó NB III-ban komoly feladat előtt áll az FC Nagykanizsa legénysége, hiszen vasárnap a Nyugati csoport listavezetőjéhez, az Érdi VSE-hez látogat.

Jelenleg a BKV a fontos

Jelenleg a BKV a fontos

2019. szep. 29. - Sport

Mint az ismert, a Magyar Labdarúgó-szövetségben elkészítették a Magyar Kupa 2. fordulójának sorsolását, a legjobb 64 között pedig az FC Nagykanizsa legénysége is érdekelt, ma azonban 16 órától a BKV Előre képezte akadály a legfontosabb a bajnokságban - a fővárosiakat 16 órától fogadják a Bányász-pályán a kanizsaiak.

Második hazai, újabb három pont

Második hazai, újabb három pont

2019. aug. 19. - Sport

Az FC Nagykanizsa csoportjukban a múlt szezonban harmadik Puskás II legénységét fogadta a labdarúgó NB III-ban.

Kezdődik a futballszezon

Kezdődik a futballszezon

2019. aug. 2. - Sport

Vasárnap kezdődnek a labdarúgó NB III-as bajnokság küzdelmei és az FC Nagykanizsánál már július elseje óta készülnek az új idényre, melynek első fordulójában vasárnap 17 órától az Olajbányász-stadionban a Nyugati csoport egyik újonca a Lipót Pékség SE vendégeskedik.

Majdhogynem biztos az edzőváltás!

Majdhogynem biztos az edzőváltás!

2019. jún. 21. - Sport

A 2012-13-as idény után ismét indulhatott a város egyik labdarúgó együttese az NB III-ban, igaz, az FC Nagykanizsa tavaly júniusban egy jóval szűkebb mezőnybe került fel osztályozója után, mint amilyenben anno még az NTE 1866 szerepelhetett.

Veretes lista

Veretes lista

2019. jún. 18. - Sport

Ugyan az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttesénél csak július 1-jén kezdődik a felkészülési időszak, a klub elöljárói és szakmai irányítói nem ülnek a babérjaikon, amit az is jelez, hogy a csapat felkészülési programja kimondottan ütősre sikeredett.