ének

DalNap

DalNap

2019. jún. 25. - Kultúra

A Péczely Attila Népzenei Csoport által életre hívott találkozóra helyi, nagykanizsai és környékbeli nótás csapatok, dalárdák érkeztek.

Dallamkaland Tarány Tamással

Dallamkaland Tarány Tamással

2019. máj. 15. - Kultúra

Diákoknak énekelt Tarány Tamás a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban.

Kodály Zoltán Kórustalálkozó

Kodály Zoltán Kórustalálkozó

2019. ápr. 17. - Kanizsai hírek

Önmaguk és egymás örömére énekeltek a város és a környék iskolai énekkarai a Kodály Zoltán Kórustalálkozón. A zsűrizés nélküli eseményen fesztelenül mutathatták meg tehetségüket a kórusok és tagjaik.

TehetségM/Kutató: Nem csak a kabalájának köszönheti sikereit

TehetségM/Kutató: Nem csak a kabalájának köszönheti sikereit

2018. jún. 3. - Kultúra

Kómár Kittinek lassan már a védjegyévé válik – erős és tiszta hangja mellett – az a piros, gyöngyfűzött nyaklánc, amit minden népdalversenyén visel. Az ikertestvére által készített kiegészítő eddig mindig szerencsét hozott, de a fiatal lány nem csak a kabalaékszernek köszönheti a sikereit.

Jogász a színpadon

Jogász a színpadon

2018. feb. 3. - Kultúra

Egy embernek akár több – csupa nagybetűvel írt – hivatása is lehet egyszerre, vallja Dr. Esther Lanschak, aki ugyanolyan szenvedéllyel ássa bele magát a jogtudomány rejtelmeibe, mint amilyennel színpadra áll és énekel. Vagy színészkedik. Esetleg fest. És ezzel a sor még nem ért véget…

Kanizsai Kóruskarácsony

Kanizsai Kóruskarácsony

2017. dec. 8. - Kanizsai hírek

Négy kórus 120 fiatalja énekelt tegnap délután a Felsőtemplomban. A Kanizsai Kóruskarácsony elnevezésű hangversenyen Kodály Zoltánról is megemlékeztek a szervezők. A hangversenyt a Kanizsa Televízió rögzítette, Szenteste megnézhetik a tv-ben.