FC Ajka

Mesterhármasra csak Szalai-dupla volt a válasz

2019. aug. 27. - Sport

Vereséggel kezdte a Ziccer NLSE a női NB II-es labdarúgó-bajnokságot, hazai környezetben az ajkaiak egyik játékosát, a mesterhármasig jutó Oppermann Ilonát nem tudták tartani a vendéglátók.

Végig magabiztosan

Végig magabiztosan

2019. máj. 3. - Sport

A Ziccer NLSE NB II-es női labdarúgó együttese legutóbbi idegenbeli győzelmével egyben a tabellán is ugrott egyet előre, Benedek József tanítványai sikerükkel az ötödik helyre léptek fel.

A listavezetőt legyőzve

A listavezetőt legyőzve

2019. márc. 24. - Sport

Remek játékkal kirukkolva győzte le az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese a Nyugati csoport listavezetőjét, az FC Ajka csapatát, így Schindler Szabolcs gárdája az összes NB-s gárda közül elszenvedte idénybeli első bajnoki vereségét.

A legjobb érkezik

A legjobb érkezik

2019. márc. 22. - Sport

Ahogy már azt megírtuk, holnap 15 órától komoly erőfelmérő következik az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgói számára, hiszen a tabellát toronymagasan vezető FC Ajka érkezik a dél-zalai városba.

Ingyenes belépés az Ajka ellen

Ingyenes belépés az Ajka ellen

2019. márc. 21. - Sport

Szombaton 15 órától igencsak komoly erőfelmérő következik az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese számára, hiszen a tabellát vezető FC Ajka látogat a dél-zalai városba.

Rövidzárlat a végén

Rövidzárlat a végén

2018. szep. 2. - Sport

A második félidő hajrájáig jól tartotta magát az FC Nagykanizsa együttese a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának rangadóján, végül azonban hazai pályán az FC Ajka 5-2-re nyert.

A listavezetőtől sem ijednek meg

A listavezetőtől sem ijednek meg

2018. szep. 1. - Sport

Vasárnap, a hét zárására ígérkezik egy igazi labdarúgó bajnoki csemege is, hiszen az NB III Nyugati csoportjában a listavezető FC Ajka a harmadik FC Nagykanizsát fogadja.