FC Nagykanizsa

Dél-nyugati rangadót nyertek

Dél-nyugati rangadót nyertek

2020. aug. 2. - Sport

Az FC Nagykanizsa a labdarúgó NB III rajtján rögtön szomszédvári rangadóval nyitott, hiszen a frissen felkerült Nagyatádi FC vendége volt.

Még jó is kisülhet belőle

Még jó is kisülhet belőle

2020. júl. 30. - Sport

Vasárnap Nagyatádon kezdi meg a labdarúgó NB III 2020-2021-es szezonját az FC Nagykanizsa együttese, melynél azért a nyáron is történtek érdekességek, változások.

Kilencgólos siker

Kilencgólos siker

2020. júl. 23. - Sport

A futballisták harmadik vonalában szereplő nagykanizsaiak a Muraköz megye pontvadászatában érdekelt drávaegyháziakat fogadták.

Szerdán 18 órától hazai meccsük következik

Szerdán 18 órától hazai meccsük következik

2020. júl. 20. - Sport

Újabb előkészületi meccsét játszotta le az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese, ráadásul egy majdani csoportbeli riválisa, a ZTE FC II vendége volt Koller Zoltán legénysége.

Győzelem Nemesapátiban

Győzelem Nemesapátiban

2020. júl. 16. - Sport

Harmadik felkészülési találkozóját vívta mostani nyári felkészülési időszakában az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese, Koller Zoltán legénysége a megyei bajnokságra alaposan megerősödött Csács-Nemesapáti SE vendége volt a nemesapáti pályán.

Soprontól Tatabányáig

Soprontól Tatabányáig

2020. júl. 14. - Sport

A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága a napokban elkészítette az NB III csoportbeosztását, e szerint mindhárom területi egységben, tehát a Nyugati csoportban is húsz futballcsapat versenghet a minél előkelőbb helyezésekért.

Szentlőrincen vendégeskedtek

Szentlőrincen vendégeskedtek

2020. júl. 13. - Sport

Legutóbb ismét Baranya megyébe látogatott az FC Nagykanizsa harmadik vonalbeli futballcsapata.

NB II-es együtteshez látogatnak

NB II-es együtteshez látogatnak

2020. júl. 10. - Sport

Szombaton 11 órától az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese a Szentlőrinc SE otthonában játszik felkészülési mérkőzést, mely a második tesztmeccse lesz a nyári programjában.

Győztes kezdés

Győztes kezdés

2020. júl. 8. - Sport

Az elmúlt szezonban az NB III Közép csoportjában szerepelt Kozármisleny ellen idegenben kezdte meg felkészülési mérkőzéseinek sorát az FC Nagykanizsa szintén harmadosztályú legénysége.

Már kezdtek is a labdarúgók

Már kezdtek is a labdarúgók

2020. jún. 30. - Sport

Hétfőn az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese is megkezdte felkészülési időszakát. A keret tagjai várakozással telve ültek az öltözőben, bár a helyzet aligha volt ismeretlen a labdarúgók számára, hiszen szűk három hete a szinten-tartásból eredően még edzettek a futballisták.