futsal

Nemzetközi seregszemléjükre készülvén

Nemzetközi seregszemléjükre készülvén

2022. jún. 18. - Sport

A magyar siketek futsal öregfiúk válogatottja tett látogatást Nagykanizsán, melynek tagjai az augusztusi, varsói világkupájukra készülnek.

A hétfői futsalmérkőzés után 21 személynek kellett látogatást tennie a rendőrségen

A hétfői futsalmérkőzés után 21 személynek kellett látogatást tennie a rendőrségen

2022. feb. 3. - Sziréna

21 személynek kellett látogatást tennie a rendőrségen a hétfői, Nagykanizsa–Dunaújváros futsalmérkőzés kapcsán. Ahogy arról beszámoltunk: a bajnoki után a hazai ultrák és egy vendégjátékos között történt nézeteltérés a Kanizsa Aréna parkolójában. Az ügyben egy kanizsai személyt hallgattak meg garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Visszavonultatott mezszám, jótékony cél

Visszavonultatott mezszám, jótékony cél

2020. dec. 3. - Sport

Gyakorlatilag az egész (sport)világot megrázta a világbajnok, egyben a földkerekség egyik legjobb labdarúgójának, Diego Armando Maradonának a november 25-ei halála. Az argentin támadó október 30-án töltötte be hatvanadik életévét, néhány héttel később pedig szívroham következtében hunyt el az 1986-ban Argentínával világbajnoki győzelmet ünneplő klasszis.

Megjárt ez az ezüst

Megjárt ez az ezüst

2020. jún. 23. - Sport

Amint az a napokban kiderült, a Magyar Labdarúgó-szövetség részéről úgy döntöttek, hogy a néhány hónapja idő előtt lezártnak tekintett NB II-es futsal bajnokságban is elismerésben részesítik a legjobban szerepelt csapatokat.

Tesztekkel is segítettek

Tesztekkel is segítettek

2020. máj. 11. - Sport

Amint azt a napokban az NB II-es bajnokságban szereplő Nagykanizsai Futsal Club közösségi oldaláról megtudhattuk, az önkormányzat közvetítésével az NFC és az Auertechnik Kft. 160 darab hitelesített gyorstesztet adott át a Nagykanizsai Mentőállomáson, valamint a Nagykanizsai Idősek Otthonában dolgozóknak.

Gólgyáros a miskolci belvárosból...

Gólgyáros a miskolci belvárosból...

2020. márc. 25. - Sport

Ugyan a kialakult járványhelyzet gyakorlatilag blokkolja a sportvilág túlnyomó részét, azt azonban már nem veheti el a sportemberektől, amit a versenyszezon során eddig elértek. Bogyó Károly esete minderre jó példa, hiszen a 30 esztendős borsodi származású futsalos az NB II-es Nagykanizsai Futsal Club színeiben – a mesterlövészek listáját vezetve a Nyugati csoportban – immár 34 gólnál jár a szezonban, s adja a sors, hogy ezt a számot még gyarapíthassa is. Az azt jelentené ugyanis, hogy a felsőházi rájátszás két forduló után még folytatódhat...

Klubvezetés: most kell igazán észnél lenni...

Klubvezetés: most kell igazán észnél lenni...

2020. márc. 23. - Sport

A leállított, felfüggesztett NB-s bajnokságok a „labdajátékos” csapatsportágakban sem teremtettek a (közeli) jövőt tekintve egyszerű helyzetet, s mindez annak ismeretében igényel mielőbbi probléma-kezelést, hogy még egyáltalán nem felmérhető, meddig is tart a mostani – sport, azon belül is pontvadászat nélküli - állapot...

Somogyban zártak másodikként

Somogyban zártak másodikként

2020. feb. 10. - Sport

A Somogy megyei női utánpótlás futsal tornára nevezhetett az elmúlt hetekben a Ziccer NLSE U16-os csapata.

Szoros volt

Szoros volt

2020. jan. 29. - Sport

4-5-re kikapott az U18-as futsal csapat a Szigetszentmiklós ellen.

Elmaradt a bravúr

Elmaradt a bravúr

2020. jan. 17. - Sport

Harmadik lett az országos futsal diákolimpia elődöntőjében a BLG futsalcsapata.