futsal NB II

Negatív spirálba kerültek…

Negatív spirálba kerültek…

2020. okt. 27. - Sport

Még szeptember elején a tihanyiaknál előállt vírushelyzet miatt az első fordulóból elmaradt találkozóját pótolta a Nagykanizsai Futsal Club az NB II Nyugati csoportjában és a dél-zalaiak negatív szériája - sajnálatos módon - hétfő este sem szakadt meg.

Újabb hazai fiaskó

Újabb hazai fiaskó

2020. okt. 20. - Sport

A futsal NB II Nyugati csoportjának 6. fordulójában szezonbeli negyedik mérkőzését vívhatta a Nagykanizsai Futsal Club csapata, a kanizsaiak a Szigetszentmiklósi SC futsalosait fogadták.

Hiányoztak a szurkolóik

Hiányoztak a szurkolóik

2020. okt. 13. - Sport

A hétfőig kettőből kettőt nyerő Nagykanizsai Futsal Club fogadta a négyből négyet behúzó Haladás VSE II együttesét a futsal NB II Nyugati csoportjának küzdelmei során és a vasiak igazi tétmeccs keretében vitték el a pontokat Kanizsáról.

Pécsről hoztak győzelmet

Pécsről hoztak győzelmet

2020. okt. 6. - Sport

Szezonbeli második bajnokiját is megnyerte a Nagykanizsai Futsal Club NB II-es együttese, Bagó Gábor tanítványai Pécsről hozták el a három pontot.

Megérte várni rá

Megérte várni rá

2020. szep. 22. - Sport

Végre elkezdhette idényét a Nagykanizsai Futsal Club NB II-es futsalegyüttese, s rögtön az Újpesti TE látogatott hozzá a bajnokság harmadik fordulójában.

A második fordulóbeli meccsük is elmarad

A második fordulóbeli meccsük is elmarad

2020. szep. 11. - Sport

A Nagykanizsai Futsal Club szeptember 14-én, hétfőn 20 órától Budapesten az ELTE-BEAC együttese ellen lépett volna pályára a BEAC-sportcsarnokban a futsal NB II 2. fordulójában.

Rögtön halasztás és még több kérdőjel

Rögtön halasztás és még több kérdőjel

2020. szep. 7. - Sport

Az előző - csonka - szezon során a futsal NB II Nyugati csoportjában végül ezüstéremmel honorált Nagykanizsai Futsal Club is megkezdi 2020/2021-es bajnoki idényét a második vonalban.

Hengerlő második félidő

Hengerlő második félidő

2020. márc. 10. - Sport

A futsal NB II Nyugati csoportjának felsőházi rájátszásának második fordulójában egy sokáig szoros meccsen tudott nyerni a kanizsai csapat, melyre a harmadik körben ismét idegenbeli bajnoki vár, jövő hétfőn az ELTE-BEAC otthonába látogatnak.

Rangadó volt a javából

Rangadó volt a javából

2020. márc. 3. - Sport

Nagy csatát, hamisítatlan rangadót hozott a futsal NB II felsőházi rájátszásának első fordulójában a Nagykanizsai Futsal Club hazai találkozója.

Hétfőn rangadóval kezdenek itthon

Hétfőn rangadóval kezdenek itthon

2020. feb. 28. - Sport

Március 2-án, hétfőn az alapszakaszban másodikként zárt Nagykanizsai Futsal Club megkezdi NB II-es felsőházi rájátszását és 20 órától a Zsigmondy-csarnokban nem kisebb rangadón léphetnek pályára a kanizsaiak, mint az első helyen fordult TFSE-Szertarsport.hu elleni mérkőzés.