gasztro

Piemont Királya

Piemont Királya

2019. jún. 11. - Színes

Az újításokra és a természetességre helyezi a hangsúlyt az év fagyiját készítő kanizsai cukrász.

A gofcsi, azaz a gofrisütőben készülő tócsni az év strandkajája

A gofcsi, azaz a gofrisütőben készülő tócsni az év strandkajája

2018. aug. 15. - Térségi hírek

A nyerő strandétel megálmodója, Szikra Gabi szerint a tésztaalap a dödöllére is emlékeztet, ami az egyik legfontosabb hagyományos zalai-somogyi étel.

GasztroKanizsa - Birkapörkölt, karcagi módra

GasztroKanizsa - Birkapörkölt, karcagi módra

2017. szep. 15. - Színes

A Nagykunság népi táplálkozásának jellegzetes étkéből, a karcagi módra főzött kunsági birkapörköltből adott kóstolót a dödöllefesztiválon a Karcagi Birkafőzők Egyesülete.

GasztroKanizsa - Sajtos cukkinigolyó

GasztroKanizsa - Sajtos cukkinigolyó

2017. szep. 9. - Színes

Belsőné Kertész Zsófia kedvelt időtöltése a sütés-főzés. A nyár nagy slágere, a cukkini pedig lassan háztartásuk főszereplőjévé válik.