Kanizsa Box Klub

Ötből négy lett érmesük

Ötből négy lett érmesük

2023. márc. 16. - Sport

A fővárosi Énekes-emlékversenyről a Kanizsa Box Klub ökölvívói szép eredményekkel térhettek haza.

Az Arénában bizonyíthatnak a kanizsai ökölvívók

Az Arénában bizonyíthatnak a kanizsai ökölvívók

2023. márc. 8. - Sport

Nemzetközi bokszgálát tartanak március 25-én az Arénában. Az első Sipos István Emlékverseny fő szervezője Salamon Tamás, aki 2020 februárjában édesapja születésnapján rendezett már egy telt házas ökölvívó programot Nagykanizsán. A mostani megmérettetésre a legjobb magyar amatőr bokszolók érkeznek, de lesznek profi ütközetek is a programon.

Rámennek az ifi ob-re

Rámennek az ifi ob-re

2022. dec. 20. - Sport

A Kanizsa Box Klub hagyományaihoz híven idén is megtartotta évzáróját a bázisán, s az értékelés keretében ezúttal sem lehetett okuk panaszra.

Jók itthon és a fővárosban is

Jók itthon és a fővárosban is

2022. dec. 7. - Sport

A Kanizsa Box Klub versenyzőivel előbb eredményesen képviseltette magát a fővárosban az U12-es, serdülő és junior ökölvívók országos bajnokságán, majd a napokban a dél-zalai városban nemzetközi Mikulás Kupát is szervezhetett.

Mikulás Kupán öklözhetnek a Piaristában

Mikulás Kupán öklözhetnek a Piaristában

2022. dec. 1. - Sport

Szombaton a Kanizsa Box Klub rendezésében kerül sor Nagykanizsán a Mikulás Kupa elnevezésű nemzetközi ökölvívó versenyre, amelyre a házigazdák mellett érkezik még három szlovén, két-két osztrák és horvát, valamint egy bosnyák klub is az öklözőivel.

Remekeltek a fiatal kanizsai bokszolók az országos bajnokságon

Remekeltek a fiatal kanizsai bokszolók az országos bajnokságon

2022. nov. 17. - Sport

8 érmet szerzett a korosztályos országos bajnokságokon a Kanizsa Boksz Klub. Az ifiknél Szira Zsófia magyar bajnok lett, míg Kovács Petra és Kovács Bence is második helyen zárt, de még két bronzot is begyűjtöttek a dél-zalai ökölvívók. A serdülőknél  és a junioroknál Horváth Mirabella szerepelt a legjobban, ő második lett. Szira Zsófia benne volt a magyar válogatott utazó keretében a korosztályos világbajnokságra, de Tóth László tanítványa az utolsó pillanatban megsérült. 

Nyáron sincs megállás az ökölvívóknál

Nyáron sincs megállás az ökölvívóknál

2022. júl. 14. - Sport

Kesztyűznek  a Kanizsa Box Klub termében a sportolók, de a hobbi ökölvívók is. Ennek az időszaknak a specialitása: az amatőrökből és igazolt versenyzőkből álló két csoport ilyenkor ütős elegyet is alkot. A tréningek ugyanis nyáron gyakran közösek.

Jót bokszolhattak

Jót bokszolhattak

2022. júl. 7. - Sport

A Kanizsa Box Klub öt sportolójával képviseltette magát az egerszegi I. Restart Fesztivál Kupán, s ugyan jelenleg talán a női ifjúsági vb miatt Szira Zsófia szereplése a kiemelten fontos, ezúttal mások mutathatták meg tudásukat.

Az ezüstök is szépen csillognak

Az ezüstök is szépen csillognak

2022. jún. 21. - Sport

Az ifjúsági és junior ökölvívók 71. Bornemissza Gergely Emlékversenyén tizenkét ország versenyzői léptek szorítóba Egerben, többek között a házigazda magyarok mellett Kazahsztán, Ukrajna, Kanada, Jordánia, Grúzia válogatottjai is elindultak a tornán.

A nemzetközi tornák idején

A nemzetközi tornák idején

2022. jún. 1. - Sport

Készülnek a nemzetközi megmérettetésekre a Kanizsa Box Klub háza táján is, s ennek jegyében is iktatnak be közös munkájukba a monotonitást időnként felváltó programokat a szakmai stáb részéről.