Kanizsa Sörgyár SE

Alapvetően így kalkuláltak

Alapvetően így kalkuláltak

2021. szep. 9. - Sport

Elrajtolt a női asztalitenisz Extraliga 2021/2022-es bajnoki idénye, melynek mezőnyében ismét ott találhatjuk a Kanizsa Sörgyár SE csapatát.

Zborai Tokióban várja már a kezdést

Zborai Tokióban várja már a kezdést

2021. aug. 23. - Sport

Holnap elkezdődik Tokióban a paralimpiai játékok és a szeptember 5-ig tartó sporteseményen a sportolók között nagykanizsait is találhatunk Zborai Gyula asztaliteniszező személyében.

Extraligásoktól a paralimpiáig

Extraligásoktól a paralimpiáig

2021. júl. 26. - Sport

Szokásos, az idényét követő díjátadó ünnepségét tartotta meg a Kanizsa Sörgyár SE asztalitenisz klubja, melynek keretében az egyesület részéről értékelték is egyben a mögöttük hagyott - 2020-21-es - szezont.

Mehet a negyedikre

Mehet a negyedikre

2021. júl. 6. - Sport

Budapesten az Ormai Csarnokban rendezték az idei Para Asztaliteniszezők Országos Bajnokságát, melyen a Kanizsa Sörgyár SE-t négy para versenyző is képviselte.

Az eddigi legjobb eredmény

Az eddigi legjobb eredmény

2021. jún. 8. - Sport

Ötödik helyen zárt a Kanizsa Sörgyár SE Extraligában szereplő csapata. Az utolsó kört Budapesten rendezték. Itt négy mérkőzés várt a kanizsai gárdára, ebből kettőt megnyertek a sörgyáriak.

Újoncként zártak az ötödik helyen

Újoncként zártak az ötödik helyen

2021. jún. 3. - Sport

A fővárosban zárta Extraliga szereplését a Kanizsa Sörgyár SE női asztalitenisz együttese, ahol úgymond tornarendszerben négy meccs várt rá a bajnokság zárásaként.

A 15. helyen zártak

A 15. helyen zártak

2021. jún. 1. - Sport

Jól helytállt az NB I női rájátszásában a Kanizsa Sörgyár SE második számú csapata. Az alaposan megfiatalított együttes egy győzelemmel és egy vereséggel búcsúzott a szezontól, így végül a 15. helyen zárt.

Bravúros győzelem

Bravúros győzelem

2021. ápr. 27. - Sport

Magabiztos győzelmet aratott a Kanizsa Sörgyár SE NB II-es férfi csapata a hétvégén. A Bonyhád Vasas AC elleni mérkőzés végeredménye 16:2 lett.

Megőrizték a harmadik helyüket

Megőrizték a harmadik helyüket

2021. ápr. 14. - Sport

Magabiztos győzelmet aratott a Kanizsa Sörgyár Sportegyesület NB II-es férfi csapata. A dél-zalai asztaliteniszezők a Beremendi Építők elleni győzelmüknek köszönhetően őrzik harmadik helyüket a tabellán.

Az ötödik helyet megtartanák

Az ötödik helyet megtartanák

2021. ápr. 13. - Sport

A múlt hétvégén megkezdődött az asztalitenisz női Extraliga tavaszi idénye és a Kanizsa Sörgyár Sportegyesület meccseit is a fővárosi Ormai-csarnokban rendezték. A kanizsaiak ellenfelei sorrendben a listavezető Budaörs, az ősszel legyőzött Orosháza, valamint a második Erdért SE voltak.