Kanizsa Uszoda és Strandfürdő

Jelentősen kevesebb pénzből gazdálkodhat az uszoda és strand

Jelentősen kevesebb pénzből gazdálkodhat az uszoda és strand

2022. máj. 18. - Kanizsai hírek

Várhatóan 15 millió forinttal kevesebbet kap az önkormányzattól a Kanizsa Uszoda és Strandfürdő az éves működésére, mint amire Karácsony Károly szerint szükség lenne. A létesítmény ügyvezetője elmondta, valószínűleg a nyári rendezvényeknél lesznek megszorítások, valamint a felújítási munkák zömét nem tudják elvégezni.

Elkészülhet-e az új kanizsai uszoda?

Elkészülhet-e az új kanizsai uszoda?

2022. ápr. 5. - Kanizsai hírek

Nagykanizsa sportéletének óriási lökést adhatna az új uszoda, a 2015-ben beígért létesítmény kivitelezési határidejét azonban nemrégiben 2026. december 31-re módosították. Az ügy még a legutóbbi soros közgyűlésen került elő. Akkor az ÉVE képviselői sérelmezték, hogy a projektfelelős BMSK nem ad elegendő információt a fejlesztésről, holott a városatyák számára küldött dokumentum arra utal: csökkentett funkciókkal valósul meg a beruházás. 

Nehezen indult a 2021-es év a kanizsai uszodának is

Nehezen indult a 2021-es év a kanizsai uszodának is

2022. jan. 4. - Kanizsai hírek

Nehézségekkel és bevételkieséssel kezdődött, majd megnövekedett vendégkörrel és családi programokkal végződött a 2021-es esztendő a Kanizsa Uszoda és Strandfürdőben. Karácsony Károly ügyvezető azt reméli, 2022-ben egyáltalán nem kell a vírushelyzet miatt bezárniuk, de pénzügyi problémákat az energiaár-robbanás és a minimálbér emelkedése is okozhat az intézménynek.