Kanizsai Vadmacskák SE

Bravúrosan

Bravúrosan

2019. máj. 13. - Sport

Az már korábban eldőlt, hogy a Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB I-es kosárlabda együttesének véget ért az idénye, hiszen előbb zárult bajnoki sorozata és ahogy azt megírtuk, a hetedik helyen álltak a kanizsaiak a tabellán, ami akkor még nem számított véglegesnek.

Sikerrel zárták idényük

Sikerrel zárták idényük

2019. máj. 7. - Sport

Szezonbeli utolsó mérkőzésén győzött a Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB I-es kosárlabda együttese és a fiatal csapat teljesítménye az erős középmezőnybeli helyezést eredményezte.

Küzdöttek, hajtottak

Küzdöttek, hajtottak

2019. máj. 2. - Sport

Egyenrangú ellenfele volt idegenben a női amatőr kosárlabda NB I listavezetőjének, a Sportdarázsnak a Kanizsai Vadmacskák SE együttese a Zöld csoportban.

Centerjátékuk hatékonyságával

Centerjátékuk hatékonyságával

2019. ápr. 15. - Sport

Hazai környezetben fogadta a Kanizsai Vadmacskák SE amatőr NB I-es női kosárlabda együttese a Szolnoki MÁV SE csapatát. A találkozó második felében a centerek ponterős játéka hozta meg a biztos sikert a nagykanizsaiaknak.

Csak az a második ne lett volna...

Csak az a második ne lett volna...

2019. ápr. 8. - Sport

A középmezőnyben álló Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB I-es kosárlabda együttese legutóbbi bajnokiján ismét a fővárosban mérkőzött.

Előbb játék, aztán küzdelem

Előbb játék, aztán küzdelem

2019. márc. 29. - Sport

Női megyei kosárlabda rangadót rendeztek Nagykanizsán és a hazaiak az első két negyedben megszerzett előnyükből tudtak megtartani elegendőt a győzelmükhöz az egerszegiek ellen.

Tisztes helytállás Szegeden

Tisztes helytállás Szegeden

2019. márc. 27. - Sport

Nem vallott szégyent a Kanizsai Vadmacskák amatőr NB I-es női kosárlabda együttese csoportja egyik élcsapata, a Szeged ellen idegenben.

Hiányzott az akarat

Hiányzott az akarat

2019. márc. 21. - Sport

A Kanizsai Vadmacskák SE amatőr női NB I-es csapata a győri Széchenyi Kosárlabda Akadémia vendégeként lépett pályára és a hazaiak fölényes győzelmet arattak.

Előztek a tabellán

Előztek a tabellán

2019. feb. 21. - Sport

A női amatőr NB I-es kosárlabda-bajnokság keretében a fővárosban lépett pályára a Kanizsai Vadmacskák SE csapata és a meccse előtt a tabellán előttük álló Kiss Lenke KA vendége volt.

Tovább javítva mutatójukat

Tovább javítva mutatójukat

2019. feb. 11. - Sport

A hatodik győzelmét szerezte meg a női amatőr NB I-es bajnokságban a Kanizsai Vadmacskák SE kosárlabda együttese, miután biztosan győzte le tabellaszomszédját, a Tatai SE csapatát.