Kanizsai Vadmacskák SE

Még több lett közte

Még több lett közte

2020. okt. 13. - Sport

A második fordulóbeli meccse a Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB I-es kosárlabda együttesének ugyan elmaradt, viszont a harmadik kör programjában szereplő Ajka elleni bajnokiját, a Szekszárd II-vel szembenihez hasonlóan biztosan nyerte.

Győztes rajt a Pirosban

Győztes rajt a Pirosban

2020. szep. 29. - Sport

A Kanizsai Vadmacskák SE női kosárlabda együttese az Atomerőmű KSC Szekszárd II csapatát fogadta a bajnokság nyitányán és végig vezetve meg is szerezte a győzelmet az Amatőr NB I Piros csoportjában.

Lehet mire építkezni

Lehet mire építkezni

2020. szep. 27. - Sport

A versenykiírás szerint a Kanizsai Vadmacskák SE női kosárlabda csapata vasárnap kezdi meg szereplését a női amatőr NB I-ben és Gábor Erzsébet együttesének háza táján nagy terveket szövögetnek.

Győztesen emlékeztek

Győztesen emlékeztek

2020. szep. 14. - Sport

Hetedik alkalommal került megrendezésre a napokban Győrben a Füzy Ákos–Tapodi Péter Emléktorna a Győri Kosárlabda Klub szervezésében.

A Vadmacskáknak hangolásnak is remek volt

A Vadmacskáknak hangolásnak is remek volt

2020. szep. 2. - Sport

A 28. Zalakaros Kupa leány utánpótlás kosárlabda torna játéknapjain született kanizsai győzelem is, hiszen U18, vagyis junior korosztályban a szervező Kanizsai Vadmacskák SE csapata első, míg U14 serdülőben a Kanizsa DKK második lett.

Így is emlékezetes szezon

Így is emlékezetes szezon

2020. ápr. 4. - Sport

A Kanizsai Vadmacskák SE kadet női kosarasai számára akárhogy is nézzük, emlékezetes marad a 2019-2020-as szezon, hiszen nem kevés olyan csapatot győztek le és előztek meg a bajnokságban, mely akadémiai, fogalmazzunk így, úgymond kiemelt státusszal bírnak.

Vissza a győztes útra...

Vissza a győztes útra...

2020. márc. 2. - Sport

A Kanizsai Vadmacskák amatőr női NB I-es kosárlabda együttese gyorsan kiköszörülte a múlt szerdai csorbát, mivel az újabb „keleti” látogatót már legyőzte Gábor Erzsébet második helyen álló csapata.

Tízes győzelmi sorozatuk zárult

Tízes győzelmi sorozatuk zárult

2020. feb. 28. - Sport

A miskolciak kérésére még január elején elhalasztott bajnoki mérkőzésüket játszotta DVTK U23-as együttese ellen a Kanizsai Vadmacskák és a találkozó a dél-zalaiak egy nagy sorozatát szakította meg.

Szerdán meccs a miskolci utánpótlás ellen

Szerdán meccs a miskolci utánpótlás ellen

2020. feb. 25. - Sport

A Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB I-es kosárlabda együttese a középmezőnyben tanyázó fővárosi Törekvés SE ellen hazai környezetben folytatta remek sorozatát.

Piliscsabán győztek

Piliscsabán győztek

2020. feb. 19. - Sport

A Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB I-es kosárlabda együttese Piliscsabán mérkőzött legutóbb a Pilis Basket csapata ellen a bajnokság 16. fordulójában.