kerékpársport

Hosszas vita után igen a velodromra - kikötéssel

Hosszas vita után igen a velodromra - kikötéssel

2020. feb. 9. - Kanizsai hírek

Zöld jelzést kapott a velodrom, megépülhet Nagykanizsán Magyarország egyik pályakerékpáros verseny- és edzőcsarnoka a három közül. A decemberben még csak feltételesen elfogadott beruházást a januári soros ülésen 12 igennel és 3 tartózkodással támogatta a testület – azzal a kikötéssel, hogy a közgyűlésnek és a városnak lehessen beleszólása abba, miként hasznosul a pálya középső része.

Eliminatour 2019 Kanizsa Nagydíja a Csó-tónál

Eliminatour 2019 Kanizsa Nagydíja a Csó-tónál

2019. szep. 11. - Sport

Szeptember 14-én, valamint 15-én, tehát szombaton és vasárnap ismét rangos hegyikerékpáros versenyt rendeznek a nagykanizsai kerékpáros krosszpályán, hiszen immár ötödik alkalommal ad otthont a Csónakázó-tónál található biciklis objektum az úgynevezett UCI kategóriás XCO futamsorozatnak.

Egyeztetés, vélemény

Egyeztetés, vélemény

2019. aug. 1. - Sport

A nagykanizsai helyszíneken minden feltétel adott ahhoz, hogy sikeresen megvalósíthassák a Giro d’Italia magyarországi szakaszait.

Jön a Giro Kanizsára!

Jön a Giro Kanizsára!

2019. jún. 27. - Sport

Hivatalossá vált, hogy a jövő évi – a világ egyik legjelentősebb „háromhetese” keretében – a Giro d'Italia országúri kerékpáros körverseny nemzetközi nagyágyukat is felvonultató mezőnye Nagykanizsát is érinti tehát - 2020-ban. Sőt, nem csupán áthalad, de a harmadik szakasz befutója is a dél-zalai városban lesz.

Az oválon is eredményesen tekertek

Az oválon is eredményesen tekertek

2019. jún. 7. - Sport

A budapesti Millenáris úgynevezett betonteknőjében a pályakerékpárosok diákolimpia döntőjét (a versenyszám egyéni időfutam volt több fordulóban 1, 2 és 4 körön, egy kör 412 méter volt) rendezték és kifejezetten pályakerékpáros fináléban most először vettek részt zalai versenyzők.

Érmekig tekertek

Érmekig tekertek

2019. máj. 28. - Sport

A Debrecen melletti Bocskaikert térségében zajlott le az idei országúti kerékpáros diákolimpia. A 110 iskola több mint 220 versenyzője kitűnő időjárási körülmények között versenyezhetett. Zala megyéből 5 nagykanizsai iskola (Kiskanizsa, Rozgonyi, Péterfy, Mező, Batthyány) diákjai küzdöttek az érmekért, mindannyian az egyesületen kívülieknek meghirdetett B kategóriás versenyeken indultak és érmes helyezéseikből sem volt hiány.

Eredményesen tekertek

Eredményesen tekertek

2018. szep. 3. - Sport

Ismét kerékpárosok vették birtokukba a Csónakázó-tónál található pályát.

Vasárnap Kanizsa Nagydíj

Vasárnap Kanizsa Nagydíj

2018. aug. 30. - Sport

Olimpiai krosszban járatos kerékpárosok futamai következhetnek vasárnap a Csó-tónál.

Rangos kerékpáros mezőny érkezik

Rangos kerékpáros mezőny érkezik

2018. ápr. 27. - Sport

Újra nívós hegyikerékpáros mezőny veheti birtokába vasárnap a nagykanizsai pályát a Csónakázó-tónál.