Kiskanizsai Sáskák

Lassan a Sáska is belelendül

Lassan a Sáska is belelendül

2020. jan. 14. - Sport

Lassan a megyei labdarúgásban is munkába állnak a csapatok a szezon tavaszi idényére készülődvén és nincs ez másképp az első osztály 14. helyén álló Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE csapatának esetében sem.

Morcos idő, boldog vendégek

Morcos idő, boldog vendégek

2019. nov. 10. - Sport

A labdarúgó megyei I. osztály küzdelmeinek 14. fordulóját rendezték a hétvégén és Kiskanizsán igazi alsóházi rangadót rendeztek, hiszen a forduló előtt 14. Horváth Méh Kiskanizsai Sáskák SE az egy hellyel előtte álló Semjénháza SE-t fogadta.

Második győzelmét jegyezte a Sáska

Második győzelmét jegyezte a Sáska

2019. okt. 21. - Sport

A megyei labdarúgó bajnokság első osztályának 11. fordulójában megszerezte második sikerét a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE együttese.

Egy meccs, egy tucat gól

Egy meccs, egy tucat gól

2019. aug. 27. - Sport

A megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE a tavalyi második Zalaszentgróti VFC együttesét fogadta. A kiskanizsaiak a második körben Csesztregen kikaptak 5-2-re és a legutóbbi fellépésük sem ígérkezett egyszerűnek.

Ötöst kaptak

Ötöst kaptak

2019. aug. 11. - Sport

Megkezdődtek a megyei labdarúgó első osztály versengésének is a küzdelmei és az 1. fordulóban a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE a Szalai-Edelholz Zalalövői TK együttesét látta vendégül.

Maradtak és Mutterral futhatnak neki

Maradtak és Mutterral futhatnak neki

2019. júl. 16. - Sport

Hivatalossá vált, hogy a megyei labdarúgó első osztály mezőnyében folytathatja a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE együttese, a csapathoz pedig új edző érkezett.

Pontos húsvétvasárnap

Pontos húsvétvasárnap

2019. ápr. 23. - Sport

A megyei labdarúgó bajnokság első osztályában a Kiskanizsai Sáskák a Csács-NSE legénységét fogadta a legutóbbi fordulóban.

Városrészek csapatainak döntetlenje

Városrészek csapatainak döntetlenje

2019. feb. 27. - Sport

A Miklósfa SE és a Kiskanizsai Sáskák labdarúgó együttesei 2-2-re végeztek felkészülési mérkőzés keretében.

Elsőre vereség

Elsőre vereség

2019. feb. 4. - Sport

Lejátszotta téli holtszezonjának első felkészülési találkozóját a Horváth Méh Kiskanizsai Sáskák SE megyei első osztályú csapata is, Lukács István játékos-edző együttese a somogyi Segesdi SE-t fogadta.

Nagy meccsel zártak, jól jön a szünet

Nagy meccsel zártak, jól jön a szünet

2018. dec. 10. - Sport

Zárultak a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság ez évi küzdelmei és talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE együttesénél már igencsak várták a szünetet, ugyanakkor Szepetneken egy hamisítatlan szomszédvári rangadóval búcsúzott az ősztől a Szepetnek SE és a Semjénháza SE.