Korcsmárosné Vig Rozália

Sorakoznak a bajnoki címek

Sorakoznak a bajnoki címek

2022. nov. 22. - Sport

A versenyszezont idén is végig remekül teljesítette a TRI-CO Triatlon Klub versenyzője, Korcsmárosné Vig Rozália.

Terepen sincs akadály

Terepen sincs akadály

2022. júl. 11. - Sport

A Balassagyarmat térségében megrendezett tereptriatlon országos bajnokságon, mely a XXXVI. Palóc Triatlon Tereptriatlon Ob  Balassagyarmat Nyírjes  Országos Bajnokság és amatőr kupa néven került lebonyolításra, a kanizsai Korcsmárosné Vig Rozália kategóriájában ismét remekelt.

Jó kezdet

Jó kezdet

2022. máj. 18. - Sport

A Somogy megyei Tabon rendezték az eXtremeMan D80 középtávú duatlon országos bajnokságot, melyen 10 kilométer futás, 60 km kerékpározás, majd egy újabb 10 km-es futómennyiség várt a különböző korcsoportok és kategóriák résztvevőire.

Újabb bajnoki cím

Újabb bajnoki cím

2021. jún. 25. - Sport

Balassagyarmat Nyírjes településrészének térségében rendezték meg a tereptriatlon sprint távú országos bajnokságát, s ezen is remekelt a nagykanizsai Korcsmárosné Vig Rozália.

Jól kezdte a duatlonos idényt

Jól kezdte a duatlonos idényt

2021. ápr. 30. - Sport

Balatonbogláron rajtolt el a duatlonozók szezonja, s az idény kezdeteként rögtön egy magyar bajnokság került sorra, nevezetesen a duatlon sprinttávú országos bajnokság.

A végére is bajnoki cím

A végére is bajnoki cím

2020. okt. 21. - Sport

A Balatoni Úszóiskola központjában, Balatonbogláron rendezte meg az idei szezon utolsó duatlonos versenyét a Magyar Triatlon Szövetség, melyen a nagykanizsai Korcsmárosné Vig Rozália is részt vehetett és újra remekelt.

Holtági elsőség

Holtági elsőség

2020. aug. 18. - Sport

A Baján megrendezésre került sprint távú triatlon országos bajnokságon is indulhatott a nagykanizsai Korcsmárosné Vig Rozália és mezőnyében ezúttal is kitett magáért.

Már nem először elsőként

Már nem először elsőként

2020. jan. 20. - Sport

A napokban rendezték a Magyar Triatlon Szövetség díjkiosztó gáláját a fővárosban, közelebbről az ELTE Gömb Aulájában, hogy az elmúlt esztendő legjobbjait elismerésben részesítsék.

Zárásként is elsőség

2019. nov. 6. - Sport

Székesfehérvár adott otthont a napokban az idei utolsó triatlon, illetve duatlon versenynek, melyen Korcsmárosné Vig Rozália, a TRI-CO Triatlon Klub igazolt versenyzője is indult.

Neki szólt elsőként a versenyen a magyar himnusz

Neki szólt elsőként a versenyen a magyar himnusz

2019. júl. 4. - Sport

Eb-győztes lett Korcsmárosné Vig Rozália.