labdarúgó NB III

Keserű vég

Keserű vég

2019. dec. 1. - Sport

Nem sikerült jól az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttesének évzárója, hiszen a 17. forduló mérkőzésén hazai pályán szenvedett vereséget a Komárom VSE ellen.

Vasárnap van miért törleszteniük

Vasárnap van miért törleszteniük

2019. nov. 29. - Sport

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese a Komárom VSE ellen zárja vasárnap 13 órától bajnoki meccs keretében az esztendejét és Barna László vezetőedző tanítványai az Olajbányász-stadionban szeretnének győzelemmel búcsúzni szurkolóiktól 2019-ben.

Egy félidőig nem volt olyan rossz

Egy félidőig nem volt olyan rossz

2019. nov. 24. - Sport

A mezőnyben sokáig nem játszott alárendelt szerepet, az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese azonban 2-0-ra kikapott a Lipót Pékség SE otthonában.

Övék a forduló rangadója

Övék a forduló rangadója

2019. nov. 23. - Sport

Igazából az őszi szezon a múlt hétvégén zárult a labdarúgó NB III-ban, de a második körből még két fordulót idén lejátszanak a csapatok, a negyedik helyen álló FC Nagykanizsa pedig a féltávnál harmadik Lipót Pékség SE vendége lesz vasárnap 13 órától.

Dicséretes küzdelemben

Dicséretes küzdelemben

2019. nov. 17. - Sport

Az NB III Nyugati csoportjában negyedik helyen álló FC Nagykanizsa együttese a tabellán a kör előtt közvetlenül mögötte álló Ménfőcsanakhoz látogatott és egy hajtós, küzdelmes meccsen ért el 1-1-et.

Hárított büntető, egy pont

Hárított büntető, egy pont

2019. nov. 10. - Sport

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese a bajnokság 14. fordulójában a Mol Fehérvár FC II csapatát fogadta és küzdelmes mérkőzésen ért el 0-0-t.

Pontokat gyűjtenének vasárnap is

Pontokat gyűjtenének vasárnap is

2019. nov. 9. - Sport

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese vasárnap 13.30 órától az Olajbányász-stadionban a Mol Fehérvár FC II gárdáját fogadja, utóbbi legénység a tabella 15. helyén szerénykedik.

Elléptek ellenlábasuktól

Elléptek ellenlábasuktól

2019. nov. 3. - Sport

A szerdai dunaújvárosi Magyar Kupa-találkozója után ismét idegenbe látogatott az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese és a bajnokság 13. fordulójában nyert is a jó erőkből álló Pápa ellen.

Újra a bajnokságra koncentrálva

Újra a bajnokságra koncentrálva

2019. nov. 2. - Sport

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó-csapata sorra vívja fontosabbnál fontosabb mérkőzéseit, hiszen a szerdai, szintén harmadik vonalbeli – és ugyancsak masszív – Dunaújvárossal szembeni kupa-találkozó után rangadó vár Barna László legénységére - vasárnap immár a bajnokságban a Pápához látogat.

Győzelemmel hangoltak a kupafordulóra

Győzelemmel hangoltak a kupafordulóra

2019. okt. 27. - Sport

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese a Sárvár FC-t látta vendégül és az első játékrész ráadásában szerzett találattal be is gyűjtötte a három pontot Barna László csapata.