labdarúgó NB III

Újabb értékes három pont

Újabb értékes három pont

2020. okt. 18. - Sport

Pápán játszotta újabb NB III-as bajnoki labdarúgó-mérkőzését az FC Nagykanizsa együttese és jó játékával el is hozta a három pontot a Veszprém megyei városból.

Legalább pontszerzéssel zárnák a hetet

Legalább pontszerzéssel zárnák a hetet

2020. okt. 17. - Sport

Vasárnap a Pápai Perutz FC otthonába látogat az FC Nagykanizsa, s a változatosság kedvéért ismét egy „középosztálybeli” rangadó következhet Béli Milánék számára, mivel a tizenegyedik fogadja a tizedik helyen állót 17 órától a Perutz-stadionban.

Hengereltek

Hengereltek

2020. okt. 11. - Sport

Nagy különbségű győzelmet aratott az FC Nagykanizsa labdarúgó együttese az NB III Nyugati csoportjában, a 13. fordulóban hazai környezetben a Ménfőcsanak legénységét győzték le 5-0-ra a kanizsaiak.

Kellő koncentrációval

Kellő koncentrációval

2020. okt. 10. - Sport

Szombaton - szeptember 13-a után - ismét hazai pályán szerepelhet tétmeccs keretében az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó-csapata, Koller Zoltán tanítványai a 13. fordulóban az ESK Ménfőcsanak legénységét fogadják.

Egy pont az idegenbeli sorozat végére

Egy pont az idegenbeli sorozat végére

2020. okt. 5. - Sport

A forduló előtti tabellaszomszédok mérkőzésén 1-1-es végeredmény született a Bicskei TC - FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó-mérkőzésen.

Tabellaszomszéd az ellenfél

Tabellaszomszéd az ellenfél

2020. okt. 4. - Sport

Ismét úton és Bicskéig meg sem áll az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese a bajnokság 12. fordulójának programja szerint.

Gólok újabban négyesével

Gólok újabban négyesével

2020. szep. 28. - Sport

Előző hat bajnokiján mindössze egy, a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 11. fordulójában viszont rögtön három pontot szerzett a Gárdonyi VSC-Agárdi Gyógyfürdő otthonában az FC Nagykanizsa együttese. A Magyar Kupában a Gyöngyöshalászi elleni 4-3-as siker után egy héttel tehát a bajnokságban is győzelem részese lehetett Koller Zoltán legénysége.

Ez már nagyon kellett!

Ez már nagyon kellett!

2020. szep. 27. - Sport

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának a 11. fordulójában az egyik újonc Gárdonyi VSC-Agárdi Gyógyfürdő vendége volt az FC Nagykanizsa legénysége és a kanizsaiak megszerezték idénybeli negyedik győzelmüket is.

Agárdon a Gárdony ellen

Agárdon a Gárdony ellen

2020. szep. 27. - Sport

Vasárnap a labdarúgó NB III-as bajnokság folytatódik és az előző kupa-hétvége után az FC Nagykanizsa ismét idegenbe utazik, hiszen ma a bajnokság 11. fordulójában a Gárdony VSC-Agárdi Gyógyfürdő vendégei lesznek.

Négy meccs ütésért

Négy meccs ütésért

2020. szep. 16. - Sport

Ismertté vált, hogy Vlasics Dániel, az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó csapatának szélsője a Mol Fehérvár FC II elleni, múlt vasárnapi mérkőzésen elkövetett tettéért négy bajnoki meccses eltiltást kapott.