labdarúgó NB III

Dél-nyugati rangadót nyertek

Dél-nyugati rangadót nyertek

2020. aug. 2. - Sport

Az FC Nagykanizsa a labdarúgó NB III rajtján rögtön szomszédvári rangadóval nyitott, hiszen a frissen felkerült Nagyatádi FC vendége volt.

Soprontól Tatabányáig

Soprontól Tatabányáig

2020. júl. 14. - Sport

A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága a napokban elkészítette az NB III csoportbeosztását, e szerint mindhárom területi egységben, tehát a Nyugati csoportban is húsz futballcsapat versenghet a minél előkelőbb helyezésekért.

Gólt már nem kaptak

Gólt már nem kaptak

2020. márc. 15. - Sport

Döntetlennel folytatta szereplését a labdarúgó NB III idei szezonjában az FC Nagykanizsa együttese, hiszen a 19. forduló keretében hazai környezetben 0-0-t játszott a Bicskei TC-vel.

Négygólos vereség

Négygólos vereség

2020. márc. 8. - Sport

Felcsúton kezdte tavaszi szezonját az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese, a Puskás II ellen azonban nagy különbségű vereséget szenvedett.

Új játékrendszerben, korai indulással

Új játékrendszerben, korai indulással

2020. márc. 5. - Sport

Március 8-án, vasárnap az NB III Nyugati csoportjának tavaszi rajtján az FC Nagykanizsa 11 órától a Puskás Akadémia FC II otthonában lép pályára a bajnoki pontvadászat 18. fordulójában – immár új vezetőedzővel, Koller Zoltánnal a kispadon.

Keserű vég

Keserű vég

2019. dec. 1. - Sport

Nem sikerült jól az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttesének évzárója, hiszen a 17. forduló mérkőzésén hazai pályán szenvedett vereséget a Komárom VSE ellen.

Vasárnap van miért törleszteniük

Vasárnap van miért törleszteniük

2019. nov. 29. - Sport

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese a Komárom VSE ellen zárja vasárnap 13 órától bajnoki meccs keretében az esztendejét és Barna László vezetőedző tanítványai az Olajbányász-stadionban szeretnének győzelemmel búcsúzni szurkolóiktól 2019-ben.

Egy félidőig nem volt olyan rossz

Egy félidőig nem volt olyan rossz

2019. nov. 24. - Sport

A mezőnyben sokáig nem játszott alárendelt szerepet, az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese azonban 2-0-ra kikapott a Lipót Pékség SE otthonában.

Övék a forduló rangadója

Övék a forduló rangadója

2019. nov. 23. - Sport

Igazából az őszi szezon a múlt hétvégén zárult a labdarúgó NB III-ban, de a második körből még két fordulót idén lejátszanak a csapatok, a negyedik helyen álló FC Nagykanizsa pedig a féltávnál harmadik Lipót Pékség SE vendége lesz vasárnap 13 órától.

Dicséretes küzdelemben

Dicséretes küzdelemben

2019. nov. 17. - Sport

Az NB III Nyugati csoportjában negyedik helyen álló FC Nagykanizsa együttese a tabellán a kör előtt közvetlenül mögötte álló Ménfőcsanakhoz látogatott és egy hajtós, küzdelmes meccsen ért el 1-1-et.